Jumanji Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Za PL je bilo mnogo price, u vise navrata i to je trajalo mesecima jednom, naravno ni i od istine, pa se samo pitam da li je patka istih "makarena" ili nesto ozbiljnije ovog puta....
Apollo Creed Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 14 hours ago, DrIlic said: Arena pokupila NBA, SK uzeo Mundobasket. Opalac. A realno su bolji komenatori za basket na Areni.
Jeremija Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 (edited) Što se mene tiče, i bolje da je na Arenama, SK je baš štekario sa utakmicama, dok će Telekom (pretpostavljam) ipak uzeti neki "normalniji" paket. Da ne pričamo o tome što su u zadnje vreme utakmice puštali na SK5 gde je slika katastrofalna, dok će na mts-u moći da biraju na koji od 5(6) HD kanala da stave utakmice. E, da, ako EPG ne vara, ide za vikend Arsenal - Man Utd na SK4K... Edited March 8, 2019 by Jeremija
petar1982 Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 2 hours ago, renne said: Sad kad krene NBA na O2 Renne,sta se desava sa Pl,da li ostaje na SK...
petar1982 Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 7 minutes ago, renne said: Eto ti sad, prvi post pa meni pitanje Znam da imas info,zato i pitam
Arkadija Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 1 hour ago, Jumanji said: Evo ja da odgovorim... ostaje Sigurno? Mi u kući ne bi preživeli ako bi nam ukinuli PL na SK.
Frank Pembleton Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 4 hours ago, Jeremija said: Što se mene tiče, i bolje da je na Arenama, SK je baš štekario sa utakmicama, dok će Telekom (pretpostavljam) ipak uzeti neki "normalniji" paket. Da ne pričamo o tome što su u zadnje vreme utakmice puštali na SK5 gde je slika katastrofalna, dok će na mts-u moći da biraju na koji od 5(6) HD kanala da stave utakmice. E, da, ako EPG ne vara, ide za vikend Arsenal - Man Utd na SK4K... Ti si sto posto siguran da i SK i Arena mogu da biraju sta prenose? Mislim da uglavnom kod tih americkih sportova dobijas to sto dobijas? Mada dobro NBA ima mozda vise utakmica ali sumnjam da tu ima nekog izbora...
levi Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 nije da nema biranja, zavisi koliko su spremni da plate. SK valjda ima taj najjeftiniji paket, jedna utakmica u nedelju uveče, i još 1 do max 2 drugim danima. možda čak za te dodatne prenose i doplaćuju. a imaš svako veče strimove španske televizije npr. navodno Arena treba da uzme taj paket, 8 utakmica nedeljno
ducca Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Jebena Arena, na djoki ću gledati sad NBA. Jel to od sledeće sezone ili? Mogao bi SK da im uzme bar NHL kao utešnu nagradu...
Recommended Posts