February 28, 20196 yr Arena od marta pocinje sa merenjem gledanosti... Sta ,ono bese, od liga mogu Solaku da otmu u neko skorije vreme?
March 1, 20196 yr 9 hours ago, ronin said: Kako se preko EONa instaliraju Kodi, Netflix etc? Instaliraš na box preko playa neki file manager. Skineš sa neta odgovarajući apk, prebaciš na USB, uključiš usb u box i instaliraš
March 1, 20196 yr Kad dolazi FOX na mts? Bila prica da od marta krecu. Sad mozda SBB dao pare i opet pokupio ekskluzivna prava da ne budu kod mtsa.
March 1, 20196 yr 1 hour ago, steins said: Mislim da Netflix neće na EON Ili bar ja nisam uspeo da ga uguram Može preko Kodija
March 1, 20196 yr 8 minutes ago, steins said: daj neko uputstvo https://www.vpnmentor.com/blog/ultimate-guide-install-netflix-kodi/ zanemari deo o vpn-ovima
March 2, 20196 yr Primetio noćas dok sam gledao tenis da je Telekom izbacio BKTV HD iz ponude, pozicija je (ako se ne varam) bila 840. Čudo jedno da i RTS HD još ne izbacuju. Izašla nova verzija OS-a za EON BOX, ali (zasada) ne primećujem nikakvu funkcionalnu razliku. E, da, dok nisam zaboravio, EL Classico ide na SK4K danas.
March 7, 20196 yr 1 minute ago, DrIlic said: Arena pokupila NBA, SK uzeo Mundobasket. Sramota sport klub izgubio nba ligu a uzeli mundobasket