Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Sto je umreo SBB danas popodne? Jel bio napad na kablove mrskih neprijatelja?

Posted

Eddie Maiden sa RTV Foruma je postavio novi intervju s Zekićkom,, tek će da nas deru:

Spoiler

Sa7GVTm.png

• 2 weeks later...
Posted

Stečajni upravnik preduzeća "Targo Telekom" oglasio je prodaju tog stečajnog dužnika kao pravnog lica, metodom javnog nadmetanja.

Početna cena za prodaju iznosi 19 miliona evra, dok je depozit 752.515.529 dinara.

Javno nadmetanje održaće se 28. marta u prostorijima stečajnog dužnika u Beogradu.

"Targo Telekom", podseća portal, osnovan je 2009. godine, a centralni deo njegove infrastrukture čini 850 kilometara duga okosnica mreže koja pokriva Srbiju od severa do juga, i od istoka do zapada, kao i oko 500 kilometara u gradskom području Beograda.

Posted
2 minutes ago, Milosh76 said:

Stečajni upravnik preduzeća "Targo Telekom" oglasio je prodaju tog stečajnog dužnika kao pravnog lica, metodom javnog nadmetanja.

Početna cena za prodaju iznosi 19 miliona evra, dok je depozit 752.515.529 dinara.

Javno nadmetanje održaće se 28. marta u prostorijima stečajnog dužnika u Beogradu.

"Targo Telekom", podseća portal, osnovan je 2009. godine, a centralni deo njegove infrastrukture čini 850 kilometara duga okosnica mreže koja pokriva Srbiju od severa do juga, i od istoka do zapada, kao i oko 500 kilometara u gradskom području Beograda.

Eee koliko sam nade polagao u njihov dolazak...Bio i korisnik jedno vreme...

Posted
2 hours ago, Milosh76 said:

Početna cena za prodaju iznosi 19 miliona evra

Ovo je ko zna koji pokušaj po redu od januara 2018. Tad je početna cena bila 32 miliona evra.

Posted (edited)

zašto nisu svi SK kanali u HD-u?

vrhunsku utakmicu Prmere su šuknuli na neki mrljavi kanal, ne raspoznaju se brojevi igrača

a u isto vreme na SKHD utakmica Sekunde. šta je sa njima

Edited by levi
Posted

Šta znači u praksi to što se SBB ponudio da digitalizuje i drugi tv za dž?

Dobićemo još jedan D3 resiver, ne EON? :unsure:

Posted

Da. Dobićeš najosnovniji risiver D3 mini ili CAM sa karticom. Osnovni EPG bez detaljnih opisa emisija i sličica, ništa od premotavanja i video kluba.

Posted

I podigli su cenu paketa opet, samo da nas nateraju na EON, koji je meni apsolutno nepotreban.:dry:

Skoro su u istom rangu govnarstva sa Telekomom.

Posted

dva pitanjca...

sta se u praksi dobija s eon smart boxom na televizoru koji vec nije smart?

kako mi je otkljucan hbo on demand, a nisam hbo pretplatnik? to neka njihova greska i da se jednostavno pravim mrtav?

Posted

"Opamećuješ" tv, mogućnost premotavanja sedam dana u nazad, možeš da instaliraš Kodi, Netflix i kojekakve druge zajebancije....

Pravi se mrtav

Posted

Bem ga, to sve imam na Xboxu, a starci ionako imaju smart TV. Trenutno mi ne treba. 

• 2 weeks later...
Posted

novi vizualni identitet. malo glomazan, mada u odnosu na ovo Sportklub izgleda kao Treći kanal

logo-arenaA1-big.png

Posted (edited)
On 15.2.2019. at 19:00, renne said:

"Opamećuješ" tv, mogućnost premotavanja sedam dana u nazad, možeš da instaliraš Kodi, Netflix i kojekakve druge zajebancije....

Pravi se mrtav

Kako se preko EONa instaliraju Kodi, Netflix etc?

Edited by ronin