mraki Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 (edited) Telekom kupio Radijus vektor i Avcom edit: vidim sad da ste pominjali na drugom topicu Zna li se cena? Edited January 6, 2019 by mraki
Skyhighatrist Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Jel' umire još nekom MTSov IpTV? Seo da gledam Tot:Che, al' imam dva frejma u minutu, protok ko na 56k modemu... Kad uradim test, sve prolazi with flying colors... pas mater...
Jeremija Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 8 minutes ago, Skyhighatrist said: Jel' umire još nekom MTSov IpTV? Seo da gledam Tot:Che, al' imam dva frejma u minutu, protok ko na 56k modemu... Kad uradim test, sve prolazi with flying colors... pas mater... Upravo gledam Arenu 1 (HD), radi kao zmaj...
Skyhighatrist Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 U testu mi je sve ej-o-kej, a na modemu internet svetli crveno (ako se ne varam, nije bilo tako, nije mi modem na oku)
levi Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 (edited) restartuj sve što ima dugme Edited January 8, 2019 by levi
Skyhighatrist Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Da ruter... Restartovao sve pet puta, proverio kablove, isti qrac...
kud u maglu Simoviću Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 (edited) 19 minutes ago, Skyhighatrist said: Jel' umire još nekom MTSov IpTV? Seo da gledam Tot:Che, al' imam dva frejma u minutu, protok ko na 56k modemu... Kad uradim test, sve prolazi with flying colors... pas mater... radi kao sat okreni ih, ili probaj ovde da rešiš problem Edited January 8, 2019 by kud u maglu Simoviću
Jeremija Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 2 minutes ago, Skyhighatrist said: Da ruter... Restartovao sve pet puta, proverio kablove, isti qrac... Čekaj, jel' u pitanju onaj beli, Huawei ruter? Tu ne bi trebalo nikad da bude crveno svetlo, dok ga na samom IPTV uredjaju ima kad nije uključen...
Skyhighatrist Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Da, taj beli... Sad posle restarta mi IPTV uredjaj traži user i pass
Skyhighatrist Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 (edited) Posle sedmog restarta došo sebi, sad kao radi ok... aj bar drugo poluvreme da gledam, ako ne rikne opet usput, qc qc qc Edit: internet i dalje svetli crveno, pojma nemam dal' je tako bilo i ranije, imam samo IPTV, nemam net/box/kuracpalac... Edited January 8, 2019 by Skyhighatrist
Jeremija Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 7 minutes ago, Skyhighatrist said: Da, taj beli... Sad posle restarta mi IPTV uredjaj traži user i pass Jeste, to je to. Password ti je inače ili 1234 ili 1111, zavisi kako kad. Baš sam hteo da ti kažem da se meni isto ovako zablokiralo kad sam gledao finale Lige Evrope 2017-e, jedva proradilo pred kraj.
Apollo Creed Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:771471-Telekom-Srbija-potrosio-oko-120-miliona-evra-za-kupovinu-dva-kablovska-operatera
Jeremija Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Au, da li je realno da su toliko platilili za AVcom, pa broj njihovih korisnika je bio na nivou statističke greške, a nema šanse da infrastruktura i približno toliko vredi...
Recommended Posts