gone fishing Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Pogresno sam napisao...htedoh reci digitalni paket Arene, ali slika je daleko od kristalno jasne, kako je oni opisuju.normalno, slika može biti kristalno čista tek sa 1:1 pixel maping, tj 1080i signal na takvim tv-ima, jer oni upskale-uju sd sliku na hd rez. ekrana i to onda izgleda mnogo gore nego na klasičnim crt-ovima
Frank Pembleton Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Krenuli su CBS kanaliDva umesto onih Zone kanala?
luba Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 renne, ti to sigurno znas, a pomogao bi mi onoliko jer ce majka da mi postane bombas samoubica: sbb (obican kablovski) joj je sklonio fox crime negde, jel to zauvek, ili da se spremim na rucnu pretragu kanala?
luba Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 au. nisu to dobre vesti nikako, ali hvala :)a sto onda ostavise fox life, nista mi tu nije jasno. kod mene na kdsu ostao i crime i sve. samo nemamo comedy central, sto mi je jednako tragicno ko majci foks krajm.
Renegade Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Pretpostavka je da žele da navuku ljude na digitalnu tv, ja ne vidim drugi razlog.
renne Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 da, hoće da što više ljudi pređe na D3, to je jedan od razloga. Pošto su ga ostavili u obe digitalne platforme, i u D3 i u Totalu.Ostavili su Life jer je Crime blizi po koncepciji Foxu
Milosh76 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Da li se planira seca Crime/Fox i na IKOMu, pitam iz istog razloga kao luba :D ?
Recommended Posts