Frank Pembleton Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 iptv bez espna...Da kreteni..!Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Apollo Creed Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Valjda im Arene kao pokrivaju americke sportove...cenim da je to razlog...
Frank Pembleton Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Valjda im Arene kao pokrivaju americke sportove...cenim da je to razlog...Pa da neki pametnjaković je pomislio da je glupo da imaju espn ako imaju arene...Učvršćuju me u odluci da sčekam istek ug. obaveze i otkažem sranje .Послато са U8815 користећи Тапаток 2
distro04 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Kod mene na IPTV imaju oba ESPN-a da, do 13.11.
The Ghost Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Kvalitet slike na RTS2 je fenomenalan. Ikom je u pitanju.Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 nijesam odavnoimaju naviku da svaka dva meseca, naprave pičvajz menjanjem kanala uvodjenjem još debilnijihupravo sam poslao zahtev targou, letos su postavili kablove do zgrade možda dodju
The Ghost Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Hteo sam da uplatim HD Arene na Ikomu, reko, da bar nesto gledam ko covek, kad kaze mi kolega da to ne radim. On uplatio i veoma je mala razlika u odnosu na normalan signal. Jos ih je zvao i pitao, a oni mu rekli da je zasad tako... :lolol:Opet, drugi kolega ima neku drugu kablovsku i kaze da je HD Arena fantasticna kod njega...
Bane5 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 The Ghost,ikom nema nijedan hd paket. nudi samo sd kanale.
The Ghost Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Pogresno sam napisao...htedoh reci digitalni paket Arene, ali slika je daleko od kristalno jasne, kako je oni opisuju.
Frank Pembleton Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 nijesam odavnoimaju naviku da svaka dva meseca, naprave pičvajz menjanjem kanala uvodjenjem još debilnijihupravo sam poslao zahtev targou, letos su postavili kablove do zgrade možda dodjuNema TT tv bez neta...Javi mi ako se dogovoriš. ja sam pri zaključivanju ugovora dobio bonove za popust za nove mušterije a i ja ću da se ovajdim ;)Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Takeshi Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 na ikom-u se od pre neki dan pojavio eurochannel.trenutno idu finski kratki filmovi. EUROCHANNEL emituje evropske filmove, serije, putopise, izveštaje sa modnih i muzičkih dešavanja kao i svih filmskih festivala. Bavi se isključivo evropskom produkcijom i kolažnog je tipa. Program je lokalizovan na srpski jezik.
Recommended Posts