Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Jel to znači da sve ide preko neta kao KODI Što radi? Uzmem MTS optiku i EON i piči?

Posted
5 hours ago, Moća said:

Jel to znači da sve ide preko neta kao KODI Što radi? Uzmem MTS optiku i EON i piči?

Bez SK i još nekih kanala.

Posted
On 29.9.2018. at 0:28, kud_genijalci said:

Znači, ladno me slagali u poslovnici MTS.a i prodali mi ono što nemaju.

Kad sam kupovao kod njih taj paket pre par godina, bio je i HRT, i slovenačka i tv bosanske federacije ... Nije prošlo mnogo, skinuše sve to i umesto HRT-a ubaciše neku RTL-ovu papazjaniju ...

Posted

Konačno i Cinestar dobio VOD, nisam još testirao, ali evo kako izgleda:

csvodq0e4f.png

Posted (edited)

Da li postoji šansa za nas stare IKOM-ovce koji još nismo potpisali ugovor sa sbb da uzmemo total tv? Razmišljam da uzmem ponudu total trio extra gde bih plaćao koliko i sada plaćam a ponuda bi bila maltene ista.

Zajebano je samo što je total tv pod šapom sbb :thumbd: pa sumnjam da će dozvoliti.

Popunio sam neku anketu kod ovih promoterki po gradu da sam zainteresovan pa sad... Da li da se nadam pozitivnom ishodu?

Edited by BlackGeorge
Posted

Šta će ti totaltv... kad si već na ikomu/sbb onda bolje da pređeš na neki sbb paket.

Mada ja još neću, teram sa ovim ikomovim dok ga ne ugase.

Posted (edited)

Zato što sbb samo podiže cene. Neću da plaćam 3.500 nešto što vredi 2.500 samo zato što su monopolisti.

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Da li je ovo SBB ugasio analogni signal pre par dana? 

Edited by Demonquill
Posted

Zavisi gde, pročitao sam negde da gase u pojedinim delovima grada, gde su svima podelili prijemnike, naravno u svom maniru bez obaveštenja. Kod mene nisu još.

Posted

Jel metnuo ko taj novi Eon box i kako je zadovoljan? Ja se prijavih i sad čekam već drugu nedelju da se smiluju da instaliraju...

Posted (edited)

Pisao neko da jeste, možda na temi o provajderima, nisam siguran...

Edited by mraki
Posted

Naručio (EON Premium) pre 2-3 dana, trebalo bi da stigne u ponedeljak, mada čisto sumnjam...

Posted

Ne nadaj se previše, poručio pre tačno dve nedelje eon full, još ih nema.. Doduše zvali su u utorak da se izvine jer imaju veliku gužvu..