Frank Pembleton Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ma zvaće se samo Fox tv, a i kao da je bitno kako će se zvati kad ima fenomenalan sadržajIh bre sto si tezak covek :P .Ma ok nadam se da ce biti na svim operaterima....
renne Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Kao što se i pretpostavljalo, ništa od Foxa na IPTV
Frank Pembleton Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Kao što se i pretpostavljalo, ništa od Foxa na IPTVI zato ce da leti iz moje kuce....I ne samo zbog toga naravno....
Bane5 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 IKOM ubacio Sporklub Prime u svoju ponudu.Tacno pred El Clasico.
kud u maglu Simoviću Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 IKOM ubacio Sporklub Prime u svoju ponudu.Tacno pred El Clasico.
Bane5 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) uz to su "puskom" bili naterani da u paketu ubace i fish&hunting, mini ultra i iqs life (nisam kod kuce pa ne znam da li su naterani da ubace i golf klub).u prevodu, ako hoces da kompletiras sportklub kanale moras da uzmes sve sto proizvodi ultra ili iko media, a svi oni su bliski sa sbb-om.jedino sto je IKOM van toga ubacio u sistem je al jazeera balkan.ps. nezvanicno, IKOM ce u svoju ponudu uvrstiti i novi FOX kablovski kanal koji je ovde najavljen na prethodnim stranama.pps. koliko sam video na brzinu, neki kanali su zbog svega ovoga i izbaceni iz ponude Edited October 4, 2012 by Bane5
Frank Pembleton Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Bas me zanima kakvi su pregovori sa Targom....Oni bi mogli da malo gricnu i telekomov IPTV.Mada mogu biti i konkurencija kablovskim int provajderima... Edited October 4, 2012 by Frank Pembleton
Lezilebovich Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) tek sam juče provalio da imam SK prime na Ikomu . Zna li neko od kada Ikom ima SK prime u ponudi ? Edited October 7, 2012 by Lezilebovich
Milosh76 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 IKOM ubacio Sporklub Prime u svoju ponudu.Kakve su sanse da to uradi i PTT KDS?Posto vec imamo SK, SK+ i sve 4 Arene u osnovnoj ponudi, bilo bi steta da ne kompletiramo sve sportske kanale :D
Moća Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) U mom selu samo budjavi Kopernikus i IPTV Kopernikusu mana katastrofalna slika i sto nema Arenu a IPTV-u sto nema SK i FOX kanale u ponudi. Edited October 8, 2012 by Moća
bergasa19 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 da li Nuba invest ima veze sa Targo telekomom?Ima i to direktne veze tako da savetujem opreznost.
Recommended Posts