Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
Ma zvaće se samo Fox tv, a i kao da je bitno kako će se zvati kad ima fenomenalan sadržaj
Ih bre sto si tezak covek :P .Ma ok nadam se da ce biti na svim operaterima....
Posted

Kao što se i pretpostavljalo, ništa od Foxa na IPTV

Posted
Kao što se i pretpostavljalo, ništa od Foxa na IPTV
I zato ce da leti iz moje kuce....I ne samo zbog toga naravno....
Posted

IKOM ubacio Sporklub Prime u svoju ponudu.Tacno pred El Clasico.

Posted
IKOM ubacio Sporklub Prime u svoju ponudu.Tacno pred El Clasico.
:Hail:
Posted (edited)

uz to su "puskom" bili naterani da u paketu ubace i fish&hunting, mini ultra i iqs life (nisam kod kuce pa ne znam da li su naterani da ubace i golf klub).u prevodu, ako hoces da kompletiras sportklub kanale moras da uzmes sve sto proizvodi ultra ili iko media, a svi oni su bliski sa sbb-om.jedino sto je IKOM van toga ubacio u sistem je al jazeera balkan.ps. nezvanicno, IKOM ce u svoju ponudu uvrstiti i novi FOX kablovski kanal koji je ovde najavljen na prethodnim stranama.pps. koliko sam video na brzinu, neki kanali su zbog svega ovoga i izbaceni iz ponude

Edited by Bane5
Posted (edited)

Bas me zanima kakvi su pregovori sa Targom....Oni bi mogli da malo gricnu i telekomov IPTV.Mada mogu biti i konkurencija kablovskim int provajderima... :unsure:

Edited by Frank Pembleton
Posted

Radijus je već odgovorio što se tiče brzine

Posted (edited)

tek sam juče provalio da imam SK prime na Ikomu :isuse:. Zna li neko od kada Ikom ima SK prime u ponudi ?

Edited by Lezilebovich
Posted
IKOM ubacio Sporklub Prime u svoju ponudu.
Kakve su sanse da to uradi i PTT KDS?Posto vec imamo SK, SK+ i sve 4 Arene u osnovnoj ponudi, bilo bi steta da ne kompletiramo sve sportske kanale :D
Posted (edited)

U mom selu samo budjavi Kopernikus i IPTV :cry: Kopernikusu mana katastrofalna slika i sto nema Arenu a IPTV-u sto nema SK i FOX kanale u ponudi.

Edited by Moća
Posted
da li Nuba invest ima veze sa Targo telekomom?
Ima i to direktne veze tako da savetujem opreznost.