October 2, 201212 yr Ma zvaće se samo Fox tv, a i kao da je bitno kako će se zvati kad ima fenomenalan sadržajIh bre sto si tezak covek :P .Ma ok nadam se da ce biti na svim operaterima....
October 3, 201212 yr Kao što se i pretpostavljalo, ništa od Foxa na IPTVI zato ce da leti iz moje kuce....I ne samo zbog toga naravno....
October 4, 201212 yr uz to su "puskom" bili naterani da u paketu ubace i fish&hunting, mini ultra i iqs life (nisam kod kuce pa ne znam da li su naterani da ubace i golf klub).u prevodu, ako hoces da kompletiras sportklub kanale moras da uzmes sve sto proizvodi ultra ili iko media, a svi oni su bliski sa sbb-om.jedino sto je IKOM van toga ubacio u sistem je al jazeera balkan.ps. nezvanicno, IKOM ce u svoju ponudu uvrstiti i novi FOX kablovski kanal koji je ovde najavljen na prethodnim stranama.pps. koliko sam video na brzinu, neki kanali su zbog svega ovoga i izbaceni iz ponude Edited October 4, 201212 yr by Bane5
October 4, 201212 yr Bas me zanima kakvi su pregovori sa Targom....Oni bi mogli da malo gricnu i telekomov IPTV.Mada mogu biti i konkurencija kablovskim int provajderima... Edited October 4, 201212 yr by Frank Pembleton
October 7, 201212 yr tek sam juče provalio da imam SK prime na Ikomu . Zna li neko od kada Ikom ima SK prime u ponudi ? Edited October 7, 201212 yr by Lezilebovich
October 8, 201212 yr IKOM ubacio Sporklub Prime u svoju ponudu.Kakve su sanse da to uradi i PTT KDS?Posto vec imamo SK, SK+ i sve 4 Arene u osnovnoj ponudi, bilo bi steta da ne kompletiramo sve sportske kanale :D
October 8, 201212 yr U mom selu samo budjavi Kopernikus i IPTV Kopernikusu mana katastrofalna slika i sto nema Arenu a IPTV-u sto nema SK i FOX kanale u ponudi. Edited October 8, 201212 yr by Moća
October 9, 201212 yr da li Nuba invest ima veze sa Targo telekomom?Ima i to direktne veze tako da savetujem opreznost.