renne Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 novi Fox kanal bi trebao da ima ovo za početak- Sinbad- The Walking Dead (3. sezona)- The Fades- Bones (6. sezona)- Spooks (7. sezona)- The New Normal- Last Man Standing- The Simpsons (10. sezona)- Misfits- Awake- True Blood (4. sezona)- Bedlam
Frank Pembleton Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 novi Fox kanal bi trebao da ima ovo za početak- Sinbad- The Walking Dead (3. sezona)- The Fades- Bones (6. sezona)- Spooks (7. sezona)- The New Normal- Last Man Standing- The Simpsons (10. sezona)- Misfits- Awake- True Blood (4. sezona)- BedlamGde?I kako ce se zvati?
renne Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 ne pratiš na času :) Uskoro kreće novi Fox kanal, tačnije 15.10. radni naziv mu je Fox general, očekujte dosta dobar program
Sunny Side Up Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Da li neko zna hoce li biti HRT3 na SBB-u? Bilo bi steta da ga ne ubace...
Milosh76 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 A na kojim kablovskim provajderima ce biti taj novi Fox?
notenoughreasonsforclaire Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Da li neko zna hoce li biti HRT3 na SBB-u? Bilo bi steta da ga ne ubace... neće bitiA, koja je fora sa (ne)uvođenjem nekog novog kanala, u ovom slučaju HRT3? Vidim da si upućen u stvari, pa me interesuje... Inače, gledao bih ja ovaj program preko satelita, ali pošto trenutno nisam na jednom mestu, onda mi ta opcija za sada ne odgovara...
renne Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 zato što su teškom mukom u prva dva hrt-a uvedena, kad bi se baš svi držali slova zakona ne bi ni njih bilo. ima jedna velika tema ovde na medijima pisao sam mnogo o tome. Iz istog razloga se i zacrnjuje mnogo sadržaja na tim istim HRT-ovima.Inače najava za novi kanalhttp://www.youtube.com/watch?v=yqLrwmzOGsw
notenoughreasonsforclaire Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Sad ću baš da pronađem i iščitam tu temu.Glede zacrnjivanja mi tek ništa nije jasno.Koliko sam ja ispratio, "gase" samo sportske sadržaje, barem u mom selu. Doduše, jedan dan su zamračili stranjske serije, ali je to bilo samo tada i nikad više. Sa druge strane, drugar mi kaže da nam u rodnom gradu HRT2 puštaju bez ikakvih ograničenja i da može da (se) gleda kompletan program. Sad ti tu nađi pravila...
renne Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Trebalo bi što bliže granici da nema zamračenja uopšte, znači neki pogranični okvir gde može zemaljskim putem da se prima signal.
notenoughreasonsforclaire Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Takva logika i meni bila u glavi, ali kvačica je u tome da sam ja za pedesetak kilometara bliži Hrvatskoj nego on i kod mene "mrače", a kod njega ne.
Recommended Posts