July 2, 20168 yr Cele nedelje su bili dobri. Juce je bila oluja, sto je dovelo do velikog kasnjenja iz NY..
July 2, 20168 yr Na JFK je bio haos, nije do njih ovog puta. Ali pošto nema pauze pred današnji let onda nisu mogli da ispeglaju kašnjenje koje se prenelo i na današnju rotaciju. Sutra se ne leti pa će ga ispeglati.
July 2, 20168 yr Bio juce tornado watch u NY. Od silne kisurine je doslo do haosa na aerodromima u okolini.
July 15, 20168 yr US agencije nude od 1. septembra BEG-JFK povratnu u biz klasi za (od) 1649 dolara (incl. taxes). Sent from my iTelephone using Tapatalk
July 21, 20168 yr Koliko vidim uhodali su se na letu za JFK, nema više ogromnih kašnjenja... Da li neko ima bar približnu informaciju o popunjenosti kabine? Znam da se ti podaci generalno teško otkrivaju, svi to ljubomorno čuvaju od svih...
July 21, 20168 yr očekivao bih oko 90+% prava popunjenost će se videti tek u periodu oktobar-maj, odnosno da li će pasti ispod 70% ali ono što je najbitnije, route profitability, logično nikada neće biti objavljen, osim ako se premijer ne izleti na nekom od obraćanja Edited July 21, 20168 yr by Ravanelli
July 22, 20168 yr Kada sam uzimala kartu za roditelje i septembar, bilo je bukvalno samo jos jedno drugo mesto zauzeto u odlasku i ni jedno u povratku - pomislih da nesto nije u redu sa sistemom, no sigurno je do toga sto sam im uzela kartu dosta ranije..bice izvestaj uskoro :)
July 26, 20168 yr Znaci nevera kako kombinuju Pred privatizaciju (koncesiju) aerodrom razmatra da uleti u sava centar i potrosi 30miliona evra B92: "Tesla" bi od Sava centra pravio kulu, hotel i mol http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=07&dd=26&nav_id=1159311
July 29, 20168 yr Koliko vidim uhodali su se na letu za JFK, nema više ogromnih kašnjenja... Da li neko ima bar približnu informaciju o popunjenosti kabine? Znam da se ti podaci generalno teško otkrivaju, svi to ljubomorno čuvaju od svih... Oko 84% do sada.
August 7, 20168 yr Zavisi da li je toliko i biz (ako je ovo prosek). Sent from my iTelephone using Tapatalk
August 7, 20168 yr Aj jos jednom. Vucic je vise puta rekao da ce linija da gubi milione € godisnje, tako da se o nekakvom uspehu tesko da razgovarati. Popunjenost kabine ima smisla gledati samo na godisnjem nivou. Leti su svi avioni puni. Zima je ta koja pravi razliku
August 10, 20168 yr Od oktobra do aprila, razni moguci datumi BEG- NYC, Air Serbia, cene od 350 eur...