Vapad Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Ja od faksa državnoga dobio Fujitsu LifeBook E751. Što je džabe i bogu je milo, pa što ne bi i buđavom asistentu, no pitam samo - vredi li to kurca?Gledao sam te neke recenzije ali ništa ja to ne razumem.Erm, ako je sa i7 onda da a i ako nije nije loše mada mrzim fuđicua zato što je mekan i lako se kvari.
wall Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 ne pratim topic redovno, search mi nista nije dao, pa da pitam... kako ovdasnji znalci vide HP Folio 13 i gde to u Beogradu najbolje kupovati?Meni jedan od lepših/boljih utlrabook-ova, mada možda sam previše subjektivan jer volim celu EliteBook seriju kod HP-a.Mana mu je što nema VGA izlaz pa to može biti problem kod starijih/jeftinijh projektora.
April Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Prijatelji, braćo, kumovi - Vapad, Radiša, Razz, Rođa, Wall, AnonymousDell koji smo zajedno kreirali upravo stiže...utiske javljam. Hvala vam svima.
Vapad Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) Prijatelji, braćo, kumovi - Vapad, Radiša, Razz, Rođa, Wall, AnonymousDell koji smo zajedno kreirali upravo stiže...utiske javljam. Hvala vam svima.To Dellijo :D Edited June 27, 2012 by Vapad
dunja Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Meni jedan od lepših/boljih utlrabook-ova, mada možda sam previše subjektivan jer volim celu EliteBook seriju kod HP-a.Mana mu je što nema VGA izlaz pa to može biti problem kod starijih/jeftinijh projektora.danas sam ga dodirnula ^_^fin je osecaj pod prstma, brz je, elegantan, lagan i... kosta -_-
ToniAdams Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 danas sam ga dodirnula ^_^fin je osecaj pod prstma, brz je, elegantan, lagan i... kosta -_-ko o meni da pricas -_-
dunja Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) koji atribut te najbolje opisuje? Edited June 27, 2012 by Quince
wall Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 danas sam ga dodirnula ^_^fin je osecaj pod prstma, brz je, elegantan, lagan i... kosta -_-Pa ono... Kostaju ti business ultrabook-ovi, imas i Toshibu Portege seriju... Magnezijum kuciste...E sada, imas li potrebe za high-end proizvodima?Koliko ti je bitno prezentovanje sebe/firme vrhunskom opremom?Realno, mogu se kupiti jako dobri ultrabook-ovi za manje novca.
dunja Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) pa znas kako, zabole me za prezentovanje firme :De sad, sta je meni vazno?- da je ne manje od 13 i ne vise od 14 incha- da ne bude tezak (1.7 max) (dosta se krecem, vazno mi je da bude sto laksi, ali opet dovoljno velikog ekrana da mogu na njemu i da radim)- da ima bateriju koja traje (kod ovog je to navodno 9 sati, mada realno ako je 5-6 meni super do neba)- da je brz (sto podrazumeva najmanje 4gb rama + ssd ili hibridni disk)- da mi tastatura fino legne (pod prstima, kao Toni), a kod ovoga je i pozadinski osvetljena sto je meni veliki plus- od dodataka je vazan mic, webcam i citac SD, 2 usb porta dovoljna, ostali nebitno.Sve ostalo mi je manje-vise svejedno. I da, mora biti PC.Nije mi bila namera da smaram, al ako ima nesto za bitno manje pare da stane u sve ovo, od mene imas karbonare (ne do kraja zivota, da se razumemo :P) Edited June 27, 2012 by Quince
radisa Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) pa znas kako, zabole me za prezentovanje firme :De sad, sta je meni vazno?- da je ne manje od 13 i ne vise od 14 incha- da ne bude tezak (1.7 max) (dosta se krecem, vazno mi je da bude sto laksi, ali opet dovoljno velikog ekrana da mogu na njemu i da radim)- da ima bateriju koja traje (kod ovog je to navodno 9 sati, mada realno ako je 5-6 meni super do neba)- da je brz (sto podrazumeva najmanje 4gb rama + ssd ili hibridni disk)- da mi tastatura fino legne (pod prstima, kao Toni), a kod ovoga je i pozadinski osvetljena sto je meni veliki plus- od dodataka je vazan mic, webcam i citac SD, 2 usb porta dovoljna, ostali nebitno.Sve ostalo mi je manje-vise svejedno. I da, mora biti PC.Nije mi bila namera da smaram, al ako ima nesto za bitno manje pare da stane u sve ovo, od mene imas karbonare (ne do kraja zivota, da se razumemo :P)Baci pogled na ovo i dodaj za SSD 15-20000... MIslim da ima značajno jeftinijih od HP-a... E sad, da li su kao Toni pod prstima, to ćeš morati sama da proveriš... :) Edited June 27, 2012 by radisa
wall Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 :D e jbg nisi bas ostavila mnogo izbora.Gore opisanim ili Folio ili Toshiba, sada se cini Folio kao najpovoljnija varijanta 98.000 din za kes, 5K vise na rate i cekove...
wall Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) Baci pogled na ovo i dodaj za SSD 15-20000... MIslim da ima značajno jeftinijih od HP-a... E sad, da li su kao Toni pod prstima, to ćeš morati sama da proveriš... :)Cini se HP ipak jeftinije/bolje resenje... Na nekih 70.000 dodas cenu ssd diska i tu si... Edited June 27, 2012 by wall
dunja Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) e pa u tome je fora! nisam u fazonu da setam high end racunare i da se pravim vazna, nego da mi to radi posao za koji ga imam, jel? a onda se ispostavi da mnogo hocu i uvek se zalepim za te skupe <_< (osim kad sam kupovala trenutni racunar, al to je jako posebna prica i imala sam potrebu da se samokaznim, jako)ovu toshibu sam isto pogledala (hvala radisa :)), ali ne bih tu bogzna kolko ustedela... (edit: kasno videh 2. wallov post, ali da, to je to)sad imam ljap koji je 2.5 kila i kome je crkla baterija pre mesec dana. skroz. a mislim da sam zasluzila da nakon 3 godine malo odmorim ledja, bar za to jedno kilo, znacilo bi mi...(a ovaj folio je tako skoro savrsen da bih u rudniku radila da ga otplatim) Edited June 27, 2012 by Quince
Recommended Posts