Jump to content
IGNORED

Veterani

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
na ulicama Beograda u Petak, jedan bas ovakav:62etypefawext1.jpg
video i ja jednog skoro, sa čini mi se francuskim tablicama, srebrni metalik :)
Posted

Viđam takav povremeno u gradu kod mene, samo malo mlađeg. Posle su dobili četvrtaste farove.

Posted (edited)

S ovakvim sam ja išao prvi put na more (na zadnjem sitzu) :) img00006.jpgJebem li ga imao je mašinu nazad, pa mi uvek bila muka od buke :rolleyes:Bila je u stvari ovakva - crvena;800px-Skoda_1100_MB.jpgpogledajte samo te detalje; :) mb-image_uvod.jpg

Edited by St.Anger
Posted
Malo se kasno uključujem.Citroen SM je ako se ne varam rađen u kooperaciji sa Lamborginijem.škoda 1000MB je imala zvaničan "podnaslov" 1000 Malih Briga.Mada je Neshin tata verovatno dao i ubedljivije ime :lol: što se tiče Peugeota 404, još uvek se radi u africi u pick-up verzijii Tunis je prepun tih vozila.Koliko se sećam sa volgama je kod naših taksista najveći uspeh bio kadasu uspeli da stave mercedesov diesel motor unutra. Pasovao ko dupe na nošu.Sećam se da je jedno vreme bilo tih izvedbi koliko hoćeš.
Citroen SM je radjen zajedno sa Maseratti-jem.
Posted (edited)

Moj prvi auto u vlasništvu. 1972 Chevy Impala. Samo je bio zelen1972_Chevrolet_Impala_Side.jpg

Edited by Tresko
Posted

vid stvarnonemam više opciju edit pa moram u novi post..f_alfam_227864a.jpgbilo daleko pa nisam siguran koja je serija al mi se čini ona s druge polovine 80s

• 2 weeks later...
Posted

Triumph Spitfire je radjen u istom stiluglamshot2.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Da, mnogo godina nakon prestanka proizvodnje popularnost ''Spačeka'' je još uvek ogromna.

Posted
1935_Duesenberg_SJMormonMeteorSp-1.jpg1935_Duesenberg_SJMormonMeteorSpeed.jpg1935_Duesenberg SJ MormonMeteor Sp bio je luda sprava. Sedmolitarski V8 je razvijao 400ks pri za to vreme veoma brzohodnih 4200 obrtaja.
  • 3 weeks later...
Posted
112-vw-beetle.jpg Imao sam ovakvu, samo trula višnja... Ovu sa velikim farovima.Morao sam da je prodam. :(
  • 4 weeks later...