shinobi Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 na ulicama Beograda u Petak, jedan bas ovakav:video i ja jednog skoro, sa čini mi se francuskim tablicama, srebrni metalik :)
nesha taxista Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Viđam takav povremeno u gradu kod mene, samo malo mlađeg. Posle su dobili četvrtaste farove.
St.Anger Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) S ovakvim sam ja išao prvi put na more (na zadnjem sitzu) :) Jebem li ga imao je mašinu nazad, pa mi uvek bila muka od buke :rolleyes:Bila je u stvari ovakva - crvena;pogledajte samo te detalje; :) Edited April 7, 2008 by St.Anger
Tresko Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Malo se kasno uključujem.Citroen SM je ako se ne varam rađen u kooperaciji sa Lamborginijem.škoda 1000MB je imala zvaničan "podnaslov" 1000 Malih Briga.Mada je Neshin tata verovatno dao i ubedljivije ime što se tiče Peugeota 404, još uvek se radi u africi u pick-up verzijii Tunis je prepun tih vozila.Koliko se sećam sa volgama je kod naših taksista najveći uspeh bio kadasu uspeli da stave mercedesov diesel motor unutra. Pasovao ko dupe na nošu.Sećam se da je jedno vreme bilo tih izvedbi koliko hoćeš.Citroen SM je radjen zajedno sa Maseratti-jem.
Tresko Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) Moj prvi auto u vlasništvu. 1972 Chevy Impala. Samo je bio zelen Edited April 7, 2008 by Tresko
shinobi Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 vid stvarnonemam više opciju edit pa moram u novi post..bilo daleko pa nisam siguran koja je serija al mi se čini ona s druge polovine 80s
nesha taxista Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Da, mnogo godina nakon prestanka proizvodnje popularnost ''Spačeka'' je još uvek ogromna.
nesha taxista Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 1935_Duesenberg SJ MormonMeteor Sp bio je luda sprava. Sedmolitarski V8 je razvijao 400ks pri za to vreme veoma brzohodnih 4200 obrtaja.
JozoMujica Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Imao sam ovakvu, samo trula višnja... Ovu sa velikim farovima.Morao sam da je prodam. :(
Recommended Posts