Jump to content
IGNORED

SUV- dobri na asfaltu i malo van njega

Zizou

Recommended Posts

Posted

Dosadno mi na casu pa ajde da malo pisem po netu.

Posted
Ti bas resio da nakrcas 100 postova u prvih 24h :D
sa bar 300 slika :D
Posted
Najpopularniji full size SUV u Americi, Chevrolet Tahoe.1995-1999800px-1st-Chevrolet-Tahoe-4door.jpg
vozio jednog ovakvog u Africi, dosta se sporo vukao po autoputu :Di najgora konverzija koju sam u zivotu video sa levena desnu stranu.kod suvozaca su ostale sve kontrole prozora, a nije imao rucku iznad vrata kao vozac i slicno...
Posted
I za kraj, Cadillac Escalade. Prvi Escalade je bio GMC Yukon Denali sa Cadillac oznakom.Danas Escalade dolazi u osnovnoj, produzenoj i pickup verzijama.1999-2000800px-1st_Cadillac_Escalade.jpg2000-2006800px-2nd-Cadillac_Escalade.jpg800px-2003-06_Cadillac_Escalade_ESV.jpg800px-1st-Cadillac-Escalade-EXT.jpg2007-800px-07-08_Cadillac_Escalade.jpg800px-2007-Cadillac-Escalade-ESV.jpg800px-2007_Escalade_EXT.JPG
Još mi je onaj prvi najlepši, a drugi sam video ovde juče.
Posted
sa bar 300 slika :D
Broj slika i postova nije ograničen, znači koliko ko ima vremena i volje, što više tim bolje. Poštuju se pravila igre kao i do sad i to bi bilo to.
Posted

Pa baš i nisu morali da menjaju, meni je stari model Mountaineera mnogo lepši.

Posted

Od vecine Americkih SUV i nije za ocekivati da imaju neke velike off-road mogucnosti. Uglavnom su napravljeni zbog prostora.