wall Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) Sta znam, meni nije izazvao nelagodu, doduse samo me(nas) je preletio i otisao ka severu... Verujem da je tamo bilo drugacije. :(Pred kraj nam je tako iznad glava preletila para tornada, kao na aeromitingu, sporo, nisko... Zestoko kurcenje, valjda znali da vremenski uslovi onemogucavaju obliznje strele da ih uhvate u zahvat... Ili nas folirao kapetan pvo-a. Edited September 13, 2012 by wall
dragance Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Domaci M63 mi bese dosta, mada se slazem da je ovaj iznad gadniji.
Tresko Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Nije avion, ali kome iznad glave nije preleteo BGM-109 ("vrištavac") taj ne zna šta je neprijatnost Meni BGM-109 proleteo tik iznad zgrade, kad je greškom sravnio onu zgradu u Južnom bulevaru. Jako nisko je preleteo preko moje zgrade blizu hrama. Tek kasnije sam saznao da je zveknuo u onu zgradu u Južnom bulevaru. A mislili smo da smo gotovi kad smo čuli zvuk.
katamaran Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Nije avion, ali kome iznad glave nije preleteo BGM-109 ("vrištavac") taj ne zna šta je neprijatnost 2 puta za vreme bombardovanja. Koliko se secam prvo i nije toliko glasno ali kad pridje...Prvi put smo se usrali zivi a drugi nismo ni prekidali partiju karata kod komsije na terasi.
Далибор Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Srušio se avion u naseljenom delu Nove Pazove
Lezilebovich Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Nova Pazova -- Pilot Vojske Srbije koji je upravljao avionom "V-54 Lasta" koji se srušio u naseljenom delu Nove Pazove, podlegao je povredama na VMA.Kako javlja reporter B92 sa lica mesta, teško povređeni pilot je ostao u avionu do poslednjeg trenutka, kako bi usmerio letelicu između dva objekta i tako sprečio veću tragediju.
fonTelefon Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Major Goran Savić sa jednog mnogo ozbiljnijeg foruma od ovog. Odnese i ova Lasta prvu zrtvu.
ajgor Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Major Goran Savić sa jednog mnogo ozbiljnijeg foruma od ovog. Odnese i ova Lasta prvu zrtvu.Goran je, sem što je bio odličan nastavnik letenja, i kao radio-amater bio svetski kalibar. Slava mu!
Muwan Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Tuga, čemer, jad. Čovek je pre tri nedelje na aeromitingu izveo prvi samostalan nastup na Supergalebu i pokazao vrhunsko umeće... :(Evo linka ka forumu na kojem je učestvovao, TangoSix takođe daje neke informacije.
wall Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Nesreca. :(I sto svi pricaju o katapultiranju... Kamo srece da ga je bilo, onda mala visina napustanja letilice ne bi bila pogubna.
JozoMujica Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Izgleda da to sranje od Laste nema katapult sedišta, već eksploziv raznese kupolu, a onda iskačeš kako znaš. <_<
fonTelefon Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Nesreca. :(I sto svi pricaju o katapultiranju... Kamo srece da ga je bilo, onda mala visina napustanja letilice ne bi bila pogubna.Ma niko nije imao pojma koji je avion pao, jedan je uspesno iskocio sta ljudi znaju da Lasta nema sedista za izbacivanje.
fonTelefon Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Izgleda da to sranje od Laste nema katapult sedišta, već eksploziv raznese kupolu, a onda iskačeš kako znaš. <_<Avioni te klase to nemaju.
Recommended Posts