Jump to content
IGNORED

Ratno vazduhoplovstvo Srbije

Muwan

Recommended Posts

Posted

Umalo mu se to i nije desilo da rokne kao cigla. Sjebali su kormilo kojim se koci i morali su da salju avion sa ekipom i delovima za popravuk. A zasto uludo da izgube glave nema Vucic para za avione te cene.

Posted

Malocas preletose 29-ke (ne znam da li jedna ili vise njih) uz zaglusujucu buku.komsinica se nije dala zbuniti - "prskaju komarce, vidis da ljudi umiru"

Posted

ili tri galeba, mutne mi naočare, nisu sigurno 29-ke

Posted

Sutra popodne je promocija novih oficira, pripremaju se za prelete...

Posted
ili tri galeba, mutne mi naočare, nisu sigurno 29-ke
Ja nisam video nista. Samo sam pretpostavio da su 29-ke zbog velike buke.Svake godine ovde nalecu kad je promocija novih oficira i cini mi se da je samo 29-ka bas toliko glasna.
Posted
jedna 29tka, i po tri g4 i tri laste.
svih 7 komada su preletela vise puta iznad mene :D
Posted (edited)

Jedna 29ka prelece preko Zvezdare u poslednjih 20 minuta

Edited by Mos
Posted
Ima zvuk 29tka. :)
lep je osecaj kad ti preleti iznad glave i zaledi krv u zilama, eh, uspomene naviru
Posted (edited)

Iskusih 1990 ili 1991 (cini mi se '91) prelet 29-ke na nekih 50 metara iznad zgrade. Po koje staklo popucalo, pilot suspendovan. Kad se tada nisam usrao, necu nikad, a video sam ih godinu dana kasnije kako dejstvuju po terenu blizu mene i kako jedan umalo ne bi pogodjen iznad pa me nije bilo toliko strah.

Edited by dragance
Posted

Jedini avion koji kod mene izaziva neprijatnost, A-10. Cudan neki zvuk trenutak pre nego sto ce dejstvovati topom, koji se cuje neverovatno daleko...

Posted

Nije avion, ali kome iznad glave nije preleteo BGM-109 ("vrištavac") taj ne zna šta je neprijatnost :fantom: