June 26Jun 26 Meni je Barkli mnogo gotivan, bio i kad je igrao, nekako je uvek bio protiv Čikaga, iako se dosta krljao i sa Sijetlom (a to je bilo no-no za mini-goofsa).Šejkila nikad nisam gotivio dok je igrao, posle onako, ali sad u poslednje vreme neke baš loše priče iskaču o njegovom odnosu prema saigračima. Baš je bilmez.
June 26Jun 26 20 hours ago, uini said:možda i jedini igrač koji je bio legenda i u americi i u evropi po učinjenom.
June 26Jun 26 Pre Jokare je Peja bio tataAko se ne varam, on je jedne sezone bio najbolji strelac regularnog delaTo pre njega niko s ovog kontinenta mislim da nije uradioPosle su ga prejebali po legasiju i dostizenijima i Novicki i Parker i Gasol i Jokara...Ali u momentu kad je przio to je bilo nerealno. Na nekom NBA Live-u je bio najbolji suter u igrici pored zivog Rej Alena Edited June 26Jun 26 by Ratamahatta
June 26Jun 26 3 minutes ago, spaceploitator said:Barkli ima svega vise, a tek Lebranko. Jokicu fali 9 skokova za 9k u regularcu, Birdu 26, Russu preko 1k, Magicu preko 2k.Ja koga god se setim ima preko: i Wilt i Dirk i Russell i Malone. Moguće da su i blokade u igri.Russ ima isto preko 9k skokova, možda ti ne računaš plejof. Edited June 26Jun 26 by kralj
June 26Jun 26 18 minutes ago, kralj said:Sad vidim da nemaš Kinga. I ja se brukam na šta odgovaram. oa nisam ja računao hefe, kažem da sam slušao na podcastua i @Ratamahatta boli pajone da cita
June 26Jun 26 6 minutes ago, uini said:oa nisam ja računao hefe, kažem da sam slušao na podcastua i @Ratamahatta boli pajone da citaPrečuo si blokade garant, to bi moglo da se slaže, s obzirom da se ne računaju kod Wilta npr.
June 26Jun 26 Just now, kralj said:Prečuo si blokade garant, to bi moglo da se slaže, s obzirom da se ne računaju kod Wilta npr.Nema toga više
June 26Jun 26 Ozbiljne teme seku se:a) tajmautomb) tehničkom greškomc) epp-omhttps://www.youtube.com/watch?v=IFw64d-y-qE
June 26Jun 26 4 minutes ago, kralj said:Prečuo si blokade garant, to bi moglo da se slaže, s obzirom da se ne računaju kod Wilta npr.ma jok
June 26Jun 26 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:@Hele a kako ti utemeljujes sud o nekom igraču koga nisi gledao?Gde nisam gledao, uživo? Kako se utemljuje sud za bilo šta, koliko ih je danas od onih koji komentarišu gledalo Vilta? Pričamo o sportu, ne o umetnosti, ovde neki gaje izgleda taj fetiš prema nekim romantičarima i majstorima sa loptom.Ok, neko nije gledao uživo Vilta i Rasela, pa možda je i teško da kaže, ali to je teško kad su u istoj kategoriji. Naravno da je Vilt bolji od nekog lika iz 60ih koji nikad nije igrao na Ol staru ili mi hoćeš reći da smo morali da budemo tamo da bi znali to? Čemu onda služi sport i sve nagrade i glasanja? Kad si u Ol NBA, znači da si u 15 najboljih te sezone, kad si Ol star, znači da si 24 (možda eventualno neko izduva jer su istok ili zapad jači te sezone).Melo je predvodio ekipe i bio Ol star i Ol NBA. Kukoč kad je dobio da bude lider, nije postao ni Ol star, ni Ol NBA.Melo je u prajmu, kao i Kukoč u prajmu, ulazio sa klupe recimo 2012. godine u timu gde je bilo većih zvezda od njega i opet trpao kao lud i bio drugi strelac ekipe, ispred Brajanta, Lebrona...Ako su Kukoča nagojili i time usporili, trebao je da se bori za sebe, ne radi to, traži trejd... To je sport i to tako funkcioniše.Dosta više sa smaranjima tipa ja sam gledao Federera i on je GOAT. Ne, nije, pogledajte semafor.Kukoč je ovde legenda, tamo je neki dobar role igrač i to je to.Stvarno presmešna poređenja sa nekim ko:Anthony played 19 seasons in the National Basketball Association (NBA) and is a ten-time NBA All-Star and six-time All-NBA Team memberIn 2021, he was named to the NBA 75th Anniversary Team, and is regarded as one of the greatest scorers in NBA historyI to pričamo isključivo o NBA karijerama. Ok, nađe se na Ol staru i neki šaban koji je gori od Tonija, ali neće centrala deset puta da pogreši.
June 26Jun 26 Slažem se naravno da ne moraš biti savremenik da bi sudio o nekome, ali potpuno je drugačiji bio kontekst kada je Toni bio tamo. Apsolutno ga mogu zamisliti kako je u 2026. među dva glavna igrača ozbiljne plejof ekipe, a možda i glavni.
June 26Jun 26 1 hour ago, kralj said:Prečuo si blokade garant, to bi moglo da se slaže, s obzirom da se ne računaju kod Wilta npr.