June 25Jun 25 4 hours ago, uini said:možda i jedini igrač koji je bio legenda i u americi i u evropi po učinjenom.i Dominique. Kraj liste
June 25Jun 25 ne mogu da se setim da li je wilkins nesto napravio u evropi osim sto je uvelicavao daniloviceve uspeheedit jeste u paoDominique Wilkins won two major titles during his career in Europe, both during the 1995–1996 season with Panathinaikos Athens in the Greek Basket League: [1, 2]EuroLeague Championship (1996): He led the Greek club to their first-ever European Championship title and was named the Final Four MVP.Greek Cup (1996): He also won the domestic Greek Cup, taking home the tournament's Finals MVP honors. [1, 2, 3] Edited June 25Jun 25 by uini
June 25Jun 25 5 hours ago, uini said:možda i jedini igrač koji je bio legenda i u americi i u evropi po učinjenom.Prilična je legenda i 82-0 sajta
June 25Jun 25 1 minute ago, uini said:da, iz evrope ka nba podrazumevammanu ginobili takodjeAli Kukoč na primer nije u toj grupi, ali će me kamenovati verovatno ovde kad to napišem 😂
June 25Jun 25 jeste, kako nijebitan faktor u najlegendarnijoj nba posadi ikada, uz eventualno durantove dubse
June 25Jun 25 Jbg, ovo su sve NBA All Star i All Nba igrači, Toni to nije.Činjenice.Dakle, igrači koji su bili među najboljima ili najbolji igrači i u NBA-u i u Evroligi.
June 25Jun 25 taj je bio slab u evropi, protiv zalgirisa se nije naigrao a platili smo ga dobrokenja hele btw, kukoch je legenda obostrana, naravno i vlade
June 25Jun 25 Nikad ne bi bili holoffajmeri samo na osnovu NBA karijere odnosno legende. Osim ako baš ne rastegnemo pojam legenda. Edited June 25Jun 25 by Hele
June 25Jun 25 4 minutes ago, Hele said:Nikad ne bi bili holoffajmeri samo na osnovu NBA karijere odnosno legende. Osim ako baš ne rastegnemo pojam legenda.ma vidi, kukoch je bio bitan faktor u najboljoj posadi svih vremena. za mene je i ron harper legenda a jednako je vazan koliko i toni za te bullse iz drugog three-peatadominik wilkins je kao melo anthony, moj omiljeni igrac. bice uvek upamcen kao majstor ali sa mnogim fusnotama u nba. meni licno, ne znaci da sam u pravu, je kukoch vazniji igrac za basketports, u svakom smislui od mela naravno. koji je hofer i allstar itd
June 26Jun 26 6 hours ago, uini said:ne mogu da se setim da li je wilkins nesto napravio u evropi osim sto je uvelicavao daniloviceve uspeheedit jeste u paoDominique Wilkins won two major titles during his career in Europe, both during the 1995–1996 season with Panathinaikos Athens in the Greek Basket League: [1, 2]EuroLeague Championship (1996): He led the Greek club to their first-ever European Championship title and was named the Final Four MVP.Greek Cup (1996): He also won the domestic Greek Cup, taking home the tournament's Finals MVP honors. [1, 2, 3]Uzeo je one godine evroligu sa PAO kad su sudije oštetile Barselonu (nepriznat koš Monteru tj. Vrankovićeva blokada posle dodira lopte o tablu na kraju utakmice).Polufinale je igrao odlično protiv CSKA, a finale solidno (povremeno je i malo je vukao nogu /šepao deo utakmice zbog neke povrede).
June 26Jun 26 dada, secam se te pljacke, mozda i najgrdnije u grdnoj istoriji evropskog basketa.secam se i potpisa dominika, to je bilo nadrealno,posto eto, pominjani makadu i on su bile istinske nba zvezde