Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nostalgija

Featured Replies

kako bi te roko... leni ukic.

Jova

• Replies 2.7k
  • Views 402.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jedan od najvećih non usa skorera rip

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

dončić i jokić ne bi prošli imigracionog službenika na jfk 1989.

• Da nije bilo rata, sa koliko razlike bismo dobili drim tim

Posted Images

Dobar je deo kad Roko objašnjava zašto nije mogao da čuva nijednog vrhunskog beka. Wade jak pa ga unese, Teo duge ruke pa dodaje preko mu glave, Ginobili brz pa ga pretrčava... lolol Karikiram malo, al nije daleko. Dobar je lik Roko.

Edited by Svarog

Ima mozda negde i dalje Rokova pijana pateticna fb sekvenca kad smo karali decke u 1/4 u Riju

Super trivia:

Roko Leni je sin bubnjara benda Daleka Obala, a i sam svira bubjeve u bendu Stereotrip hail

Edited by Svarog

jeste za ovde. videh pre neki dan najavu za najesen "harlem globtroters" bio sam pre milion godina na tašu, sada razmišljam da odem mada, šta može spektakularnije od ovih na NBA

10 hours ago, đorđe geprat said:

jeste za ovde. videh pre neki dan najavu za najesen "harlem globtroters" bio sam pre milion godina na tašu, sada razmišljam da odem mada, šta može spektakularnije od ovih na NBA

Ja sam vodio klince pre par godina kada su, mislim poslednji put, Harlemovci dolazili. Bilo je to u hali na NBG.

Šta znam. Bilo je zabavno, ima stvarno nekih dobrih fazona i poteza. Ali nije delovalo kao "magija" koje sam se sećao sa raznih snimaka i filmova koje sam ranije gledao. Možda to izgleda mnogo drugačije uživo, možda su ove nove generacije Harlemovaca manje kvalitetne... To svakako nije utakmica, već oni igraju protiv nekog svog pomoćnog/rezervnog tima pa su određene sekvence baš upadljive da su koreografija i da samo tako uigrne mogu da se izvedu.

Ali klincima je bilo super, što je najbitnije. Plus su na kraju pustili svu decu koja žele da siđu na parket za fotkanje i autograme, što je baš šmekerski potez.

• 2 weeks later...

Ovo nije finale, to prvenstvo nije imalo polufinale i finale, završnica je bila grupa od 7 timova. Ovom pobedom smo obezbedili zlato, i poraz od SSSR u poslednjem kolu nije ništa značio. Ameri ni medalju nisu uzeli, bili su tek peti. Srebrni je bio Brazil, bronza SSSR.

Samo za poliglote...

• 3 weeks later...

ovo je neki Litvanac pisao garant. nemam problem da neko smatra kako je Sabonis bio veci igrac od Divca, sve pet, no samo jedan red u tabeli sa brojem odigranih NBA utakmica bi dao puno konteksta ovom diagramu

2 minutes ago, goofs said:

ovo je neki Litvanac pisao garant. nemam problem da neko smatra kako je Sabonis bio veci igrac od Divca, sve pet, no samo jedan red u tabeli sa brojem odigranih NBA utakmica bi dao puno konteksta ovom diagramu

pa da ga dodamo

520 vs. 1255

sabonisu bez dileme ide titula najvećeg šbbkbb igrača

I 5:3 je u zlatnim medaljama.