nezvanova Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Besenovacko, mi se tamo kupali (zovu ga i Beli kamen) a ledinacko vise nije za kupanje, barem su nama tako rekli Sent from my Tesla SP3.2 Lite using Tapatalk
Timmy Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 +1 za Belu crkvu. Blizu, fino i jeftino. Samo izaberite jezero po sopstvenim afinitetima, 4 ih ima za kupanje cini mi se.
Caligula Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Da ne gledam citavu temu sad, koja su izletista u blizini BG, tipa da se negde ruca, lezi na poljancetu, eventualno gleda reka? Pitam za dete
Milosh76 Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 (edited) Tvrdjava Bac iz XIV veka, ocuvana da moze da se stekne utisak kako je izgledala. Postoji jedan putokaz u Bacu i to je sve. Ima 3-4 infotable na engleskom i srpskom i to je to. Suvenirnica naravno, ne radi. Ima oko sat i po voznje od BG Generalno fin izlet van BG, plaza u Backoj Palanci fino uredjena, pogled na Dunav i Hrvatsku prelep... Edited July 29, 2017 by Milosh76
gospa buba Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Da ne gledam citavu temu sad, koja su izletista u blizini BG, tipa da se negde ruca, lezi na poljancetu, eventualno gleda reka? Pitam za dete pa ima ono nautichko selo posle jakobsfelda, ima livada, obala, brodovi, kafana. ne znam za narod kolko ga ima, i shuma predivna.
nezvanova Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 pa gde ti je taj jakobsfeld, bubo? mislila sam da je to neko hipoteticko vojvodjansko mesto, ali se izgleda stvarno zna koje je? ajd' kazi da ne ostanem neobavestena po tom pitanju, molim te
Milosh76 Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Radnja filma se odigrava u izmišljenom vojovoađnskom selu Jakobsfeldu, koje je naseljeno Nemcima. Film je sniman u selu Ovči...
April Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Gospa gađa u sridu. Misli na nautičko selo iza Jakova. Ovako izgleda zalazak iznad Bojčinske šume:
Frank Pembleton Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Gospa gađa u sridu. Misli na nautičko selo iza Jakova. Ovako izgleda zalazak iznad Bojčinske šume: Jesi li ti bio tamo? Zanima me baš. Stalno sam gledao na netu ali ne poznajem nikoga koje baš bio tamo...
April Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Jesi li ti bio tamo? Zanima me baš. Stalno sam gledao na netu ali ne poznajem nikoga koje baš bio tamo... Skoro svaki slobodan trenutak. Ja sam tu naravno zbog marine, ali u nekoliko kilometara staje odlično uređena obala sa sportskim terenima, Bojčinska šuma, ergela, salaši, lovište, jede se divljač, ili mangulice, ili nenadjebiva riblja čorba po besmislenim cenama. Ne znam ništa slično u okolini Bgd. Preporučujem dolazak autom.
Frank Pembleton Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Skoro svaki slobodan trenutak. Ja sam tu naravno zbog marine, ali u nekoliko kilometara staje odlično uređena obala sa sportskim terenima, Bojčinska šuma, ergela, salaši, lovište, jede se divljač, ili mangulice, ili nenadjebiva riblja čorba po besmislenim cenama. Ne znam ništa slično u okolini Bgd. Preporučujem dolazak autom. Mislim, jesi boravio u onim kontejnerima?
Recommended Posts