Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted
Middleclass je falsifikovao moj potpis, svi znaju da se ja nikad ne potpisujem cirilicom...
Pa ti cini ljudima uslugu... <_<
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ajde, jos jedno od mene ondak :) :Koji tim je osnovan tako sto je vlasnik stadiona, na kojem je nekada igrao danasnji ljuti rival, povecao najam tri puta pa se danasnji ljuti protivnik odselio, a gazda - da mu ne propadne stadion - osnovao tim sa 3 igraca koja nisu otisli?
Everton - Liverpool, cini mi se...
Posted (edited)

Wow - tacno.Da se ovo ne pretvori u dvoboj L vs D, ti postavi sledece, a ja cu se uzdrzati :)Znaci za one koji nisu ovo culi, Everton je igrao nekada davno na Anfieldu, a onda je gazda digao najam sa 100 funti na 300 i kusur funti. Everton se bunio i pokupili se na Gudison park, a gazda ostao sa 3 fudbalera. Sakupio je nekako igrace za prvih 11 i nazvali su se Everton Athletic, sto je kasnije promenjeno u Bazen Djigerice? (Liverpool) jer FA nije htela da ih registruje tako. Ostalo je istorija.

Edited by dragance
Posted

ma odgovaraj slobodno, vidis da se niko drugi ne ukljucuje...evo samo da smislim nesto kvalitetno...

Posted

evo jedna laganica:Radnja se odvija u prvoj deceniji proslog veka... Klub je za nekoliko godina postojanja promenio nekoliko klupskih boja... Kako osnivaci nisu mogli da se sloze koje da zadrze vec jednom, dogovoreno je da se ode u gradsku luku i saceka prvi brod koji uplovi... boje zastave pod kojom plovi uzece se za klupske boje... I tako je i bilo... ostale su iste boje do danas...pitanje je, naravno, koji je klub, ciji je bio brod i koje su to boje...cuvena je prica, siguran sam da mnogo ljudi ovde to zna...

Posted

Boca Juniors, brod je imao svedsku zastavu...Inace, pre toga su imali crno-bele boje... :wub:

Posted

Evo jedno laganini:Prvo je osvojio prestizno sportsko takmicenje na snegu a onda kroz desetak godina jos prestiznije takmicenje u pustinji. Pre i posle njega niko verovatno nije ni ucestvovao u oba ova sporta a kamoli bio najbolji. On je ko?

Posted

Luc Alphand.Osvojio svetski kup u spustu (recimo, ne znam da li misliš na neko drugo takmičenje) i pobedio na reliju Pariz-Dakar.

Posted

Luc Alphand :hale:P.S. Ne samo u spusti nego i generalnom plasmanu...Malkine, serviraj...

Posted

Legenda. Mada nisam znao da je pobedio i u generalnom plasmanu. Ako neko ima spremno pitanje neka uleće slobodno, meni malo šta zanimljivo pada na pamet trenutno...

Posted

Evo jos jedno lako. Jedan fudbaler dugo je smatran presedanom po odanosti klubu u kojem igra, ali i ekstremnoj ideologiji koju zastupaju navijaci tog kluba. Upravo ta njegova veza sa navijacima je uvek bila posebna. Vadio ih je iz pritvora, placao im je kaucije i autobuse kad idu na gostovanja. Pod stare dane je promenio klub (navodno uvredjen optuzbama navijaca da su namestili mec), ali i dalje na jednoj ruci ima istetoviran grb kluba, a na drugoj 99 - ime navijacke grupe osnovane dok je klub igrao u trecoj nacionalnoj ligi. Ko je taj igrac? (Unapred se izvinjavam, necu biti online narednih par sati. Ako znate ko je - terajte dalje.)

Posted

Lukareli je. Ali kako je ovo dobra priča.

Posted (edited)

Naravno da je Lukareli! U 32 godini je tek potpisao za Sahtjor, a onda se u polusezoni preselio u Parmu. Inace ostrasceni levicar. Mobilni mu se oglasava sa Bandiera Rossa. Izbacen je iz italijanske reprezentacije kada je proslavio pogodak podizanjem dresa ispod kojeg je bila Ce Gevarina slika. Pre neku godinu se sretao sa Gevarinom cerkom i pokusavao da ugovori seriju meceva koje bi Livorno igrao na Kubi. Postao poznat i po svojoj izjavi "Neki fudbaleri trose milione na jahte i ferarije, jedino sto bih ja kupio tim novcima je Livornov dres.'lucarelli_salute.jpgedit: mikelazzo - tvoj red!

Edited by Oxford