Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted

Cini mi se da je bilo vise parola upucenih Napoliju: kako su toalet italije, i slicno.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Cini mi se da je bilo vise parola upucenih Napoliju: kako su toalet italije, i slicno.
Jeste, Napoli. Te godine je su navijaci Verone docekali Napolitance sa natpisom preko citave tribine: "FORZA VESUVIO". Napoli je osvojio scudetto, prvi za neki klub sa juga Italije, a na ulazu u lokalno groblje se pojavio veliki zvanicni transparent "Eh, kad bi samo znali sta ste propustili". :) Gervasiuse i/ili Dragance - pitajte.
Posted
Radi se o stadionu kluba koji je svoje najblistavije dane doživeo sedamdesetih.Od pre nekoliko godina nije u upotrebi - izgradili su novi, lepši, bolji i stariji.Kapacitet: 34500.
Po ovome bi se reklo da je Partizan ali Zeka jos nije dovrsio novi stadion...Znaci ipak Borusija...
Posted
Po ovome bi se reklo da je Partizan ali Zeka jos nije dovrsio novi stadion...
Pardon. Ne liči.Ovako ce da izgleda.v23909p0wf4.jpgv23909p1gu4.jpg
Posted

Koji fudbaler, kasnije glumac, je imao svoj prvi "nastup" na TV-u u reklami sa recenicom "Before the time is not the time, after the time is too late". I sta je reklamirao?

Posted
Koji fudbaler, kasnije glumac, je imao svoj prvi "nastup" na TV-u u reklami sa recenicom "Before the time is not the time, after the time is too late". I sta je reklamirao?
Daj neki tip?!
Posted

Jedini 'fudbaler, kasnije glumac' koji meni pada na pamet je Vini Džons. A za reklamu... nemam pojma, po sloganu bi mogla da bude i za toalet papir i za Rolex satove.

Posted (edited)

Evo jedan veliki hint: reklama je za Eurostar.Edit: izbrisao prethodni hint. preveliko.

Edited by dragance
Posted

Vidim zapelo je. AJde jos jedan hint: kung-fu.

Posted

aleluja.jedna od prvih TV reklama za Eurostar.

Posted

Кад смо већ код телевизије/филма/реклама, да поставим и ја слично питање:Који популарни бивши фудбалер се појављује у популарном новијем* домаћем филму? (има монолог који траје 1-2 минута)* снимљен у овом миленијуму

Posted

Leonidas me je zamolio da vam postavim sledece pitanje jer nije pri kompu...Koji je najveci i najbolji EX YU klub svih vremena?Dao vam je i mali hint: Bari 1991...