dragance Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Cini mi se da je bilo vise parola upucenih Napoliju: kako su toalet italije, i slicno.
Oxford Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Cini mi se da je bilo vise parola upucenih Napoliju: kako su toalet italije, i slicno.Jeste, Napoli. Te godine je su navijaci Verone docekali Napolitance sa natpisom preko citave tribine: "FORZA VESUVIO". Napoli je osvojio scudetto, prvi za neki klub sa juga Italije, a na ulazu u lokalno groblje se pojavio veliki zvanicni transparent "Eh, kad bi samo znali sta ste propustili". :) Gervasiuse i/ili Dragance - pitajte.
MiddleClass Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Radi se o stadionu kluba koji je svoje najblistavije dane doživeo sedamdesetih.Od pre nekoliko godina nije u upotrebi - izgradili su novi, lepši, bolji i stariji.Kapacitet: 34500. Po ovome bi se reklo da je Partizan ali Zeka jos nije dovrsio novi stadion...Znaci ipak Borusija...
saveznik Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Po ovome bi se reklo da je Partizan ali Zeka jos nije dovrsio novi stadion...Pardon. Ne liči.Ovako ce da izgleda.
dragance Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Koji fudbaler, kasnije glumac, je imao svoj prvi "nastup" na TV-u u reklami sa recenicom "Before the time is not the time, after the time is too late". I sta je reklamirao?
Oxford Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Koji fudbaler, kasnije glumac, je imao svoj prvi "nastup" na TV-u u reklami sa recenicom "Before the time is not the time, after the time is too late". I sta je reklamirao?Daj neki tip?!
malkin Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jedini 'fudbaler, kasnije glumac' koji meni pada na pamet je Vini Džons. A za reklamu... nemam pojma, po sloganu bi mogla da bude i za toalet papir i za Rolex satove.
dragance Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 (edited) Evo jedan veliki hint: reklama je za Eurostar.Edit: izbrisao prethodni hint. preveliko. Edited March 19, 2008 by dragance
Lutador Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Кад смо већ код телевизије/филма/реклама, да поставим и ја слично питање:Који популарни бивши фудбалер се појављује у популарном новијем* домаћем филму? (има монолог који траје 1-2 минута)* снимљен у овом миленијуму
MiddleClass Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Leonidas me je zamolio da vam postavim sledece pitanje jer nije pri kompu...Koji je najveci i najbolji EX YU klub svih vremena?Dao vam je i mali hint: Bari 1991...
Recommended Posts