slepa živana Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 ide ovo a moj kolega kaže, ne znam šta pevaju ali ja čujem - stepin vajat, stepin vajat... da su pametni pa da prodaju za reklamu http://www.youtube.com/watch?v=0NS-Z8_8Zzk
bradilko Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 jel B.Ferry peva Don't stop dance i izmedju non-stop dance?pomagajte
Willow Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Znači čuvena Šoder-lista, numera "Baba Kurana". original refren: "to moze samo baba Kurana, provocirana i gurana" prijateljica (zaneseno i grleno): "to može samo baba Kurana, PROLONGIRANA i gurana"Nije bio 1 lapsus, nego kvalitetan misandrstud.
MocaVukotic Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 u vreme sabrina-hajpa, moj rođeni burazer, koji je tad imao 6-7 godina, je "boys boys boys, I'm looking for a good time" pevao kao "bojs bojs bojs, aulitikaunuta"god bless him
*edited by mod Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Znači čuvena Šoder-lista, numera "Baba Kurana". original refren: "to moze samo baba Kurana, provocirana i gurana" prijateljica (zaneseno i grleno): "to može samo baba Kurana, PROLONGIRANA i gurana"Nije bio 1 lapsus, nego kvalitetan misandrstud.Secam se te pesme i ludackog omota od lika u kome lepa brena pere noge u lavoru a oko nje je rascepana jugoslavija.Ali nazalost ne mozes ga nigde naci na youtube a i ime sam mu zaboravio :(A imao je i onu pesmu o Slobi "Hitler je medju nama, svega mi ubicu ga mama."
halloween Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 PPPopis! Volim tvoje ljude ponosneeeeTirataraj pastira u frulicu kad zasvira:Jugoslavijoooo, Jugoslavijooo!
slepa živana Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 u vreme sabrina-hajpa, moj rođeni burazer, koji je tad imao 6-7 godina, je "boys boys boys, I'm looking for a good time" pevao kao "bojs bojs bojs, aulitikaunuta"god bless himništa u toj pesmi nije bilo preterano jasno... sećam se da smo mi neki deo pevali 'you novembar me...'
bus Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 PPPopis! Volim tvoje ljude ponosneeeeTirataraj pastira u frulicu kad zasvira:Jugoslavijoooo, Jugoslavijooo!Ima dara ipa stira ufru licukadza sviraaaa
Anonymous Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Mrzi me da čitam sve, nemoguće je da nije bila grupa Polis - Mesečina bato.
Indy Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Sting - mesecina bato Mrzi me da čitam sve, nemoguće je da nije bila grupa Polis - Mesečina bato.Samo pre skoro 3 godine :D
MocaVukotic Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 (edited) a jel bilo ono Radovan Baca Daske?e da, ima i šutaj stevo, šut daj go Edited December 7, 2010 by MocaVukotic
расејан Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ima dara ipa stira ufru licukadza sviraaaaмили ција трени растро гоћудане буде секса когја хоћу
Reaktor Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 мили ција трени растро гоћудане буде секса когја хоћуOvo je bolje od oriđinala.
Milogled Bluff Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qXjbE9aHHfAOd 1:53 pa do kraja - SRBIJA!
Recommended Posts