November 21, 201014 yr Author ide ovo a moj kolega kaže, ne znam šta pevaju ali ja čujem - stepin vajat, stepin vajat... da su pametni pa da prodaju za reklamu http://www.youtube.com/watch?v=0NS-Z8_8Zzk
December 6, 201014 yr Znači čuvena Šoder-lista, numera "Baba Kurana". original refren: "to moze samo baba Kurana, provocirana i gurana" prijateljica (zaneseno i grleno): "to može samo baba Kurana, PROLONGIRANA i gurana"Nije bio 1 lapsus, nego kvalitetan misandrstud.
December 6, 201014 yr u vreme sabrina-hajpa, moj rođeni burazer, koji je tad imao 6-7 godina, je "boys boys boys, I'm looking for a good time" pevao kao "bojs bojs bojs, aulitikaunuta"god bless him
December 6, 201014 yr Znači čuvena Šoder-lista, numera "Baba Kurana". original refren: "to moze samo baba Kurana, provocirana i gurana" prijateljica (zaneseno i grleno): "to može samo baba Kurana, PROLONGIRANA i gurana"Nije bio 1 lapsus, nego kvalitetan misandrstud.Secam se te pesme i ludackog omota od lika u kome lepa brena pere noge u lavoru a oko nje je rascepana jugoslavija.Ali nazalost ne mozes ga nigde naci na youtube a i ime sam mu zaboravio :(A imao je i onu pesmu o Slobi "Hitler je medju nama, svega mi ubicu ga mama."
December 6, 201014 yr PPPopis! Volim tvoje ljude ponosneeeeTirataraj pastira u frulicu kad zasvira:Jugoslavijoooo, Jugoslavijooo!
December 7, 201014 yr Author u vreme sabrina-hajpa, moj rođeni burazer, koji je tad imao 6-7 godina, je "boys boys boys, I'm looking for a good time" pevao kao "bojs bojs bojs, aulitikaunuta"god bless himništa u toj pesmi nije bilo preterano jasno... sećam se da smo mi neki deo pevali 'you novembar me...'
December 7, 201014 yr PPPopis! Volim tvoje ljude ponosneeeeTirataraj pastira u frulicu kad zasvira:Jugoslavijoooo, Jugoslavijooo!Ima dara ipa stira ufru licukadza sviraaaa
December 7, 201014 yr Sting - mesecina bato Mrzi me da čitam sve, nemoguće je da nije bila grupa Polis - Mesečina bato.Samo pre skoro 3 godine :D
December 7, 201014 yr a jel bilo ono Radovan Baca Daske?e da, ima i šutaj stevo, šut daj go Edited December 7, 201014 yr by MocaVukotic
December 7, 201014 yr Ima dara ipa stira ufru licukadza sviraaaaмили ција трени растро гоћудане буде секса когја хоћу
December 7, 201014 yr мили ција трени растро гоћудане буде секса когја хоћуOvo je bolje od oriđinala.