Jump to content
IGNORED

ulica rađa lešnike, ja sam jedan od njih

slepa živana

Recommended Posts

Posted

jel B.Ferry peva Don't stop dance i izmedju non-stop dance?pomagajte

• 2 weeks later...
Posted

Znači čuvena Šoder-lista, numera "Baba Kurana". original refren: "to moze samo baba Kurana, provocirana i gurana" prijateljica (zaneseno i grleno): "to može samo baba Kurana, PROLONGIRANA i gurana"Nije bio 1 lapsus, nego kvalitetan misandrstud.

Posted

u vreme sabrina-hajpa, moj rođeni burazer, koji je tad imao 6-7 godina, je "boys boys boys, I'm looking for a good time" pevao kao "bojs bojs bojs, aulitikaunuta"god bless him

Posted
Znači čuvena Šoder-lista, numera "Baba Kurana". original refren: "to moze samo baba Kurana, provocirana i gurana" prijateljica (zaneseno i grleno): "to može samo baba Kurana, PROLONGIRANA i gurana"Nije bio 1 lapsus, nego kvalitetan misandrstud.
Secam se te pesme i ludackog omota od lika u kome lepa brena pere noge u lavoru a oko nje je rascepana jugoslavija.Ali nazalost ne mozes ga nigde naci na youtube a i ime sam mu zaboravio :(A imao je i onu pesmu o Slobi "Hitler je medju nama, svega mi ubicu ga mama."
Posted

PPPopis! Volim tvoje ljude ponosneeeeTirataraj pastira u frulicu kad zasvira:Jugoslavijoooo, Jugoslavijooo!

Posted
u vreme sabrina-hajpa, moj rođeni burazer, koji je tad imao 6-7 godina, je "boys boys boys, I'm looking for a good time" pevao kao "bojs bojs bojs, aulitikaunuta"god bless him
ništa u toj pesmi nije bilo preterano jasno... sećam se da smo mi neki deo pevali 'you novembar me...' :lol:
Posted
PPPopis! Volim tvoje ljude ponosneeeeTirataraj pastira u frulicu kad zasvira:Jugoslavijoooo, Jugoslavijooo!
Ima dara ipa stira ufru licukadza sviraaaa
Posted

Mrzi me da čitam sve, nemoguće je da nije bila grupa Polis - Mesečina bato.

Posted
Sting - mesecina bato
Mrzi me da čitam sve, nemoguće je da nije bila grupa Polis - Mesečina bato.
Samo pre skoro 3 godine :D
Posted (edited)

a jel bilo ono Radovan Baca Daske?e da, ima i šutaj stevo, šut daj go

Edited by MocaVukotic
Posted
Ima dara ipa stira ufru licukadza sviraaaa
мили ција трени растро гоћудане буде секса когја хоћу
Posted
мили ција трени растро гоћудане буде секса когја хоћу
Ovo je bolje od oriđinala.