Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ulica rađa lešnike, ja sam jedan od njih

Featured Replies

Zenica blues - ortak pita: - šta im je to Zen'ca?- Pa Zenica....- A zašto se "i" piše a ne čita u Bosni?Stao mi mozak, a ima ih još gomila za Pušenje.

• Replies 215
  • Views 39.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ja sam do pre par meseci mislio da u what a wonderful world luj armstrong peva 'dogs say: goodnight' , umesto dark, sacred night. cak mi se i uklapalo kao u mood pesme

• Ovo jednom kad cujete, mozete komotno da zaboravite na original za sva vremena.     

Posted Images

• Author
Sutaj Stevo, sut daj gol by the Clash je antologijska..
i nešto manje popularna - šta priroda dajeee - Rotkva! Breskva! Rotvkva! Breskva!

Kad sam bio klinac, u onoj pesmi sto je bila na evroviziji i sto su je najuzasnije forsirali ima deo: Lepse je pevala od cigana... Ja sam razumeo: Lepse je pevala od cigara... I jos sam se cudio, koja li je budala pisala tekst :unsure:

i nešto manje popularna - šta priroda dajeee - Rotkva! Breskva! Rotvkva! Breskva!
Koja je to pesma? :lol:
queenanother one bust the dustradovan baca daskedefinitivno
tzar :rolf: i sad živi u zabludi.
  • Author
Koja je to pesma? :lol:
shareef don't like it - rock the casbah, rock the casbah... :lol:
Sutaj Stevo, sut daj gol by the Clash je antologijska..
Valjda "Sutaj stevo, sutaj govna!"A Lambada sa svojim mnogim prepevima koji svi pocinju sa "Shoram ulicom..."?
A Lambada sa svojim mnogim prepevima koji svi pocinju sa "Shoram ulicom..."?
Zar nije: " Shoram u wc, pustam vodu, voda ne ide" :lol:
Zar nije: " Shoram u wc, pustam vodu, voda ne ide" :lol:
Da. Zapravo samo sa "Shoram"..."Shoram ulicom, vidim babu s golom guzicoooom..."U obradi J, Richmana od Pistolsa "Roadrunner" jasno se cuje da neko kaze "Utisaj to!"...
U obradi J, Richmana od Pistolsa "Roadrunner" jasno se cuje da neko kaze "Utisaj to!"...
a kod beatlesa se u yellow submarine na kraju cuje - zatvaraj jebem ti mater

lav iz indije (love is in the air)

• 4 weeks later...
nije prevodjenje, ali je jezicki biser[ youtube ]_RgL2MKfWTo[ /youtube ]
А кружиле су и легендарне пушкице наших славних рокера. "ши зоунли а броу кендаун ејнџееел..."
А кружиле су и легендарне пушкице наших славних рокера. "ши зоунли а броу кендаун ејнџееел..."
Ђе ме нађе!„Месечина бато”„Радован баца даске”„А он набио лавор”Сетићу се још, било је свега и свачега...
Ђе ме нађе!?Месечина бато??Радован баца даске??А он набио лавор?Сетићу се још, било је свега и свачега...
Za to je još ranije otvoren poseban topic, ali nije samo za prevode već i za tekstove na maternjem jeziku koji su pogrešno shvaćeni: klik-klik

Ја залутао на језик, па ме Yossarian послао овамо. Хвала!За месечину и Радована нисам ни сумњао да ће да буду.За конобара знам:„Ко је конобар/Ми-лиинко/Све до фајронта/По мра-аку” (а неки у четвртом стиху помињу и једну животну намирницу, само ми није јасно у ком контексту).Од Сантане (Cuba) има и: „Глува/Је моја баба Спаса”.