May 18, 20251 yr 3 minutes ago, levi said:naravno ne znas nista osim sto glumatas velikog jugoslovena i levicara. ajde polako
August 11, 2025Aug 11 Ide na radiju sad, pa se setih.Devedesetih moj burazer od tetke svirao po svadbama i sličnim veseljima. I na jednom takvom događaju prilazi pripiti gost i traži da mu sviraju "Mesečina bato". Ovi u fazonu the fuck is that, a ovaj ponavlja naslov i onda počne da peva "Mesečinaaa baaatoooo"Kad je zapevao, bend skapirao da misli na "Message in a Bottle" haha
August 11, 2025Aug 11 1 hour ago, napadaj said:Ide na radiju sad, pa se setih.Devedesetih moj burazer od tetke svirao po svadbama i sličnim veseljima. I na jednom takvom događaju prilazi pripiti gost i traži da mu sviraju "Mesečina bato". Ovi u fazonu the fuck is that, a ovaj ponavlja naslov i onda počne da peva "Mesečinaaa baaatoooo"Kad je zapevao, bend skapirao da misli na "Message in a Bottle" haha"Mesečina bato" je fora stara koliko i ta pesma, i u rangu sa "Ko je konobar? Milinko!" (Oye como va od Santane)
August 11, 2025Aug 11 Uvek sam se pitao da li je neko to Sting ispricao kad je svirao kod nas. Mozda bi covek stvarno i otpevao mesecina, bato! Mada on to u stvari vec peva Edited August 11, 2025Aug 11 by Sludge Factory
August 11, 2025Aug 11 38 minutes ago, Tihajeza said:"Mesečina bato" je fora stara koliko i ta pesma, i u rangu sa "Ko je konobar? Milinko!" (Oye como va od Santane)Radovan baca daske!
August 11, 2025Aug 11 1 hour ago, Tihajeza said:"Ko je konobar? Milinko!""Gde je pa do sad? Budaaala!"
October 25, 2025Oct 25 Sad me ova tema seti na moj biser:...Tako, tako sam umoran,I čekam valove,A ne moram
October 26, 2025Oct 26 Eci peci Dunave ("Teci teci Dunave" by Garavi sokak...moj ortak je stvarno mislio da je tako)
February 11Feb 11 Jao, čuh na radiju danas "It's Only Love" od Simply Red, pa se setih moje dugogodišnje zablude (dok nisam pročitao tekst na ineru ploče). Simply Red: "It's only love doin' its thing, baby"Ja: "It's only love, you were in Spain, baby"