Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ulica rađa lešnike, ja sam jedan od njih

Featured Replies

dobrodošli po antidepresiv :)

Inace, sad sam video BGhostov novi potpis i setio se mog drugara koji je pevao"zalud preeeti ponos pakla,zalud dva tragroma"A onda je pitao okolo sta su to Tragromi!
Ortak umesto montenigerskih so i tekila pevao "zovite bila", a neprevaziđen mi je lik koji je, pošto je na spontanom okupljanju u centru grada posle pobede nad Litvanijom u polufinalu olimpijade novonastalu pesmu "možeš da nam ližeš klitoris, Sabonis..." pevao "možeš da nam ližeš klitoris, samo liiiiiiizzz"

Edited by slepa živana

• Replies 217
  • Views 39.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ja sam do pre par meseci mislio da u what a wonderful world luj armstrong peva 'dogs say: goodnight' , umesto dark, sacred night. cak mi se i uklapalo kao u mood pesme

• Ovo jednom kad cujete, mozete komotno da zaboravite na original za sva vremena.     

Posted Images

Balasevic:I kasmirsku maramuuuuu... cudesnih bojaMoja sestra me je pitala "sta je skumaramur, jel to neka vrsta kasmira?"

kul end d geng - get daun on it, ortak ceo zivot peva - heptanoni, heptanoni

kul end d geng - get daun on it, ortak ceo zivot peva - heptanoni, heptanoni
jel hemicar, mukica?"lazni dimitrije" rulez...

azra: balkane, balkane, balkane moj...drugarica: bal karneval, karneval....mi: patos

Vitamina, mia bela sinjorina...Daj mi onu o Zidanu - prola Zidan, prolazi noc...I dva evergrina:Sting - mesecina bato Ko je konobar, mi nismo.

• Author
Daj mi onu o Zidanu - prola Zidan, prolazi noc...
:lol: molim vas da mi pustite pesmu Nina od Džeja, ide ovako - Nina istok, Nina zapad...
Ko je konobar, mi nismo.
Meni su ovaj Santanin evergrin pevali:Ko je konobar? Milinko!Moja sestra u osnovnoj školi provaljivala reči Balaševićevog Loosera, pa stih U šupak kosmosa smo upali zapisala u sledećem prepevu:U šupak ka' smo? - sa' smo! upali
Sting - mesecina bato
Se'am dinara s-o-s...
Ko je konobar, mi nismo.
Ko je konobar, mi nismosve j' to samo san...Do jaja!

tudji biseri, svoje ne zelim da podelim sa vamadajte vina ocu lom-dajte vina ocu momrade crvi u krvi i ritam me mrvi-ja sam srbin u krvi i ritam me mrviko prezivi 12 godina u ka-pe domu zenica-ko prezivi 12 godina u kaffe domu zenica

• Author

... ja sam mislila da je Vasa Ladački voleo neku devojku koja se zvala Alsirota - voleo je lepu al' sirotu...

... ja sam mislila da je Vasa Ladački voleo neku devojku koja se zvala Alsirota - voleo je lepu al' sirotu...
To je bilo samo Lepino prezime.
To je bilo samo Lepino prezime.
pre nego sto se udala i postala Lepa Al-Sirohta Al-Khwarizmi -_-

Dado Topić u "Ti si princeza"- "Galebova stope briše val":"Galebova sto pedeset dvaaaa"

Jos osamdesetih jedan moj progresivni prijatelj je pevao:Godine su prošle s'puno muka, ginuli su za slobodu Nemci...Another One Bites The Dust - Radovan baca daskeSta je dobro, sta nam treba - picke, picke disciplina...