Jump to content
IGNORED

ulica rađa lešnike, ja sam jedan od njih

slepa živana

Recommended Posts

Posted
Ko je konobar, mi nismo.
Ово спада у категорију мондегрина - а овај сам чуо у дужој варијанти, "Ко је конобар? Милинко? Нема га до сад."И, кад сам већ ту, не видим да ли је већ било "кад Радован баца даске"

(another one bites the dust)

.

Posted

a stara je i ona shadows on the wall (od mike oldfield-a) kao cheda vozi vozmogla bi se iskoristiti u predizbornoj kampanji

Posted
Portir sere... Mislim da su ovako namerno culi, odn. da postoji cela namerno misandrstud La Bamba. :lolol:
Ако ће се гађамо,мала кења иза стењамала кења кад је роса
Posted

Разговор (непатворен, из ОШ):– Која ти је омиљена група?– Статус Кво.– Добри су, јеси чуо ону нову: „Геенене, геенене”?

Posted
Eros Ramazotti:se bastasse una bella canzone(E, bas sa'ce da iscepa kartoneeee)...pa onda refren: ...dedicato a tutti quelli che(Nek ti tata kupi perikeee)
У тој песми има и оно питање „Ко се кози?” (fosse cosi).
Posted

Kad se pojavilo ono od Фанки Џија "Check one, check two", ja čuo "Čekvon ček tuček", al' šta tu ima da se razmišlja. Debilizam.

Posted

moja poznanica onu Harisovu ''dajte vina hoću lom'' peva ''dajte vina ocu mom''

Posted

Pisala na onom forumu vec jednom al da ponovimOliver Dragojevic Cesarica - moje dugogodisnje pevanje 'kaaaad sviiiceee bez zoreee' je u stvari u tekstu 'ka cvice bez vode'

Posted

umesto ''sing it back'' drugar peva prpin bek :blink:

Posted (edited)

drugar iz srednje:jesen u meni tugujezasto sanjam dzempere

Edited by Billy Parsons
Posted

Kao klinka sam u Breninoj pesmi "Janoš" stih "Udri žicu ge, zagolicaj mi sve" razumela kao "Udri žicu Geza, golicaj mi sve".Valjda sam mislila da u Budimpešti pored Janoša ima i neki Geza...

Posted

Опаа, пет порука у 23:нешто! Ове недеље се раније вратило из провода...Па, да ја окончам моје приче из доба неких других транзиција.Елем, кад ме закачило да певам братствено-јединствени лепертоар, био сам премали да бих знао за реч „клеветати”, па сам у „Уз маршала Тита...” стално певао:„Ко друкчије каже, блебеће и лаже...”.

Posted

Неизоставно:Квин, ?ФЛАШААААА!!!!?

Posted

biser moj:"Oooo, pičvajz... It`s another day forYou and me in paradise!"Policy of Truth :It`s too late to change eventsIt`s time to face the consequenceFor delivering the proofIn the POLICI of truth