Jump to content

House MD

Featured Replies

lostfanforever said:
treba mi kao poklon :D moze i ova na nemackom u tu svrhu, al onda ne mogu ja da je pozjamim :lol: vidim da cu morati dve da kupujem jednu za sebe (srb) a drugu kao poklon (nem) <_<
Kad vec pomenuste knjigu...kako su je nasi preveli? Znam da je original "The Gun Seller" ali od nasih prevodilaca se moze svasta ocekivati...
  • Replies 1.4k
  • Views 108.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Behemoth said:
Kad vec pomenuste knjigu...kako su je nasi preveli? Znam da je original "The Gun Seller" ali od nasih prevodilaca se moze svasta ocekivati...
Ja sam kupio "Mala kucna apoteka DR HOUSEA" hrvatsko izdanje u MAMUTU. Tu drugu knjigu nisam ni video da postoji. Ako neko zna da postoji i druga knjiga, nek napise gde je kupljena...
  Milosh76 said:
Ja sam kupio "Mala kucna apoteka DR HOUSEA" hrvatsko izdanje u MAMUTU. Tu drugu knjigu nisam ni video da postoji. Ako neko zna da postoji i druga knjiga, nek napise gde je kupljena...
sta je bre to?
  3opge said:
sta je bre to?
Knjiga koja obuhvata pregled prve tri sezone HOUSE M.D. po epizodama uz zanimljivosti, dodatke, objasnjenja i slicno. Vredi imati. Uz malo "recepata" i tome slicno
Reveal hidden contents

link

Edited by Milosh76

House - Hugh Laurie Talks Season 6 Expectations
Reveal hidden contents

spremni? :ajde:

• Author

Spremni, spremni :)A i Franka je tu :wub:

Spremni, nego sta, sav sam ko na iglama :DNego, poserem se na Emmy i njihov ziri ili na kog god vec odlucuje o dodeljivanju te nagrade! Sramota! Imate li obraza? Dokle, Tole dokle! angry.gif

Jos malo, pa krece ON! Po najavama trebalo bi da, opet, bude dobra sezona...

Auh, kako lakne kad vidim da ima jos ludaka :DCekam cekam, dajte prognozu za minut pojavljivanja na to*entu

pachule said:
Auh, kako lakne kad vidim da ima jos ludaka :DCekam cekam, dajte prognozu za minut pojavljivanja na to*entu
Oko pola 6 plafon po nasem vremenu...

Nema ga još na mininovi ni na eztv! :cry: I šta se ono desilo sa eztv-om?

mislim da se ono pola sest odnosilo na rano jutro :( epizoda je pocela tek pre koji minut.

betty said:
...epizoda je pocela tek pre koji minut.
8:00 PM ET ^_^ ... (dva AM u ovim krajevima)
  Milosh76 said:
Jos malo, pa krece ON! Po najavama trebalo bi da, opet, bude dobra sezona...
kakva bude bice - prva epizoda traje dva sata (a to nam i treba posle ovoliko meseci cekanja)cenim da ce oko pola 7 - 7 ujutru da bude na kojekakvim forumima cool.gif