August 13, 200915 yr cek? zezate, stvarno ima ta knjiga?posto!!ja kupila jednom odavle na poklon tako da ne smem da reknem ali recimo da nije mnogo.ima u Mamutu
August 16, 200915 yr Kupio danas knjigu, uglavnom su citati i neka objasnjenja iz prve 3 sezone koja se do sada nisu mnogo pominjala. Povezanost Hausa sa nekim drugim izmisljenim likovima i tako to.Veoma je pristupacna cena, ja kupio u Mamutu u Uscu ima jos 5-6 komada, izlozenih...
August 26, 200915 yr Zmije na stapu nam donose behind the scenes featurette o tome kako je napravljen set za bolnicu. Takodje, pojavio se i novi promo spotic, koji ne bih preporucio jer je prilicno spojlerican: a pustili su i promo fotke za prvu epizodu. :) Edited August 26, 200915 yr by Sludge Factory
August 31, 200915 yr http://www.dooyoo.de/belletristik/die-klei...hael-reufsteck/English version? :(Pa imas u knjizarama prevedenu....
August 31, 200915 yr treba mi kao poklon :D moze i ova na nemackom u tu svrhu, al onda ne mogu ja da je pozjamim vidim da cu morati dve da kupujem jednu za sebe (srb) a drugu kao poklon (nem) <_<
September 4, 200915 yr :lol:BTW, ovaj simbol je dizajnirao the man himself! :) Edited September 4, 200915 yr by Sludge Factory
September 10, 200915 yr poslednji put nahranjene u januaru, februaru A na kraju: "I just want you to know, I've never in my life owned a pair of snake skin shoes!"