Jump to content

House MD

Featured Replies

cek? zezate, stvarno ima ta knjiga?posto!!
ja kupila jednom odavle na poklon tako da ne smem da reknem ali recimo da nije mnogo.ima u Mamutu

Hvala!!sad cu imati cime da se zabavljam do VI serijala :)

Kog datuma je premijera? Dutefterim :wub:
21. ako se ne varam :(

Kupio danas knjigu, uglavnom su citati i neka objasnjenja iz prve 3 sezone koja se do sada nisu mnogo pominjala. Povezanost Hausa sa nekim drugim izmisljenim likovima i tako to.Veoma je pristupacna cena, ja kupio u Mamutu u Uscu ima jos 5-6 komada, izlozenih...

Prvi promo poster:houseseason6promophotos.jpgHehe, a pazite sajt:www.snakesonacane.comOdbrojavamo! :)

• 2 weeks later...
Zmije na stapu nam donose behind the scenes featurette o tome kako je napravljen set za bolnicu. Takodje, pojavio se i novi promo spotic, koji ne bih preporucio jer je prilicno spojlerican:

a pustili su i promo fotke za prvu epizodu. :)

Edited by Sludge Factory

treba mi kao poklon :D moze i ova na nemackom u tu svrhu, al onda ne mogu ja da je pozjamim :lol: vidim da cu morati dve da kupujem jednu za sebe (srb) a drugu kao poklon (nem) <_<

houseseason6postersnake.jpg:lol:BTW, ovaj simbol je dizajnirao the man himself! :)

Edited by Sludge Factory

:lol::ph34r::Hail:
  • Author
:lol::ph34r::Hail:
poslednji put nahranjene u januaru, februaru :lol:
poslednji put nahranjene u januaru, februaru :lol:
A na kraju: "I just want you to know, I've never in my life owned a pair of snake skin shoes!" :lol: