Sludge Factory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 I do! micim, nemam knjigu, nego se udajem. I now pronounce us forum-husband and wife! ostale mi 4 (čini mi se) epizode do kraja. možda ni toliko. odlažem zadovoljstvo.Ma sjuri ih sve odjednom, videces da ce da ti prija (a i zbog same radnje), pa posle malo da se opustis do septembra. A i da mozes da pogledas ove promo spotove. tularemija?Mozda je bolje da se igramo pogadjanja citata (ko, kome, koja epizoda)... BTW, nikako da pitam ljude ovde, kojem ship-u vi pripadate: Huddy, Hilson, Hameron...?Ja sam Huddy-jevac, i time se ponosim! :D Link to comment
MaryPoppins Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 (edited) I now pronounce us forum-husband and wife! :wub:Ma sjuri ih sve odjednom, videces da ce da ti prija (a i zbog same radnje), pa posle malo da se opustis do septembra. A i da mozes da pogledas ove promo spotove. Mozda je bolje da se igramo pogadjanja citata (ko, kome, koja epizoda)... BTW, nikako da pitam ljude ovde, kojem ship-u vi pripadate: Huddy, Hilson, Hameron...?Ja sam Huddy-jevac, i time se ponosim! :Dhejs i horman :wub:odo dotvorim topik, samo ne znam gde? ovde ili negde drugde - na zdravlju, recimo? Edited August 6, 2009 by MaryPoppins Link to comment
Sludge Factory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 hejs i horman To nisu legitimni shipovi (misim, mos ti da ih prizeljkujes, ali do sada u seriji nije bilo nikakvih naznaka u tim smerovima). Sem toga, Forman je vec u shipu, Forteen! :)odo dotvorim topik, samo ne znam gde? ovde ili negde drugde - na zdravlju, recimo?Ma jok, bre, dobar nam je i ovaj topic. Sta ce nam jos jedan, da se rasplinjavamo™ bez veze. Link to comment
jms_uk Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 Nego, sta bih ja dao da dodjem do Hjuove knjige, The Gun Seller! Da nema neko? :DAko dolazim u BG sledeceg meseca, mozda donesem kopiju ili dve :) Link to comment
lessa Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 u novom Vreme ima serija clanaka na temu House MD12ima jos jedan "Uticaj televizije na zdravstveni sistem Srbije" ali za to treba pretplata Link to comment
MaryPoppins Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 (edited) To nisu legitimni shipovi (misim, mos ti da ih prizeljkujes, ali do sada u seriji nije bilo nikakvih naznaka u tim smerovima). Sem toga, Forman je vec u shipu, Forteen! :)'cause he doesn't know any better. Ma jok, bre, dobar nam je i ovaj topic. Sta ce nam jos jedan, da se rasplinjavamo™ bez veze. kasnou novom Vreme ima serija clanaka na temu House MD12ima jos jedan "Uticaj televizije na zdravstveni sistem Srbije" ali za to treba pretplatae, pa to je ta knjiga :D Edited August 6, 2009 by MaryPoppins Link to comment
luba Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Nego, sta bih ja dao da dodjem do Hjuove knjige, The Gun Seller! Da nema neko? :Dsad ces da dobijes vorn posto ne pratis opus jedne od gazdarica ptfa <_< a i meri isto, posto je satima blenula u knjige, a nije je videla.kopiram po pristupacnoj ceni. Link to comment
Sludge Factory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 sad ces da dobijes vorn posto ne pratis opus jedne od gazdarica ptfa <_< a i meri isto, posto je satima blenula u knjige, a nije je videla.kopiram po pristupacnoj ceni.Pa znao sam za to, secam se da si to napisala, al' sta mi to vredi. To mi knjigu nece postaviti pred oci :( Link to comment
luba Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Pa znao sam za to, secam se da si to napisala, al' sta mi to vredi. To mi knjigu nece postaviti pred oci :(posto je meri pokrenula onaj topik sa pitanjima, pobedi, pa ces dobiti kopiju :D Link to comment
MaryPoppins Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 sad ces da dobijes vorn posto ne pratis opus jedne od gazdarica ptfa <_< a i meri isto, posto je satima blenula u knjige, a nije je videla.kopiram po pristupacnoj ceni.ijujebemti! mada, samo na jednoj polici ima jedno 89000 knjiga, bez preterivanja. jadan pokušaj da se izvučem, znam. Link to comment
pachule Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 a house a day keeps the prozac away!Moram da pitam za autorska prava? Smem da se potpisujem 'vako? Pliz meri, pliz Link to comment
Sludge Factory Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 u novom Vreme ima serija clanaka na temu House MD12ima jos jedan "Uticaj televizije na zdravstveni sistem Srbije" ali za to treba pretplataKupio Vreme samo zbog ovoga :) Fanatik, jebiga! :DZnam da cu da zvucim kao najgori fan, ali tektovi su losi. Ovaj Jevic je na par mesta zapazio neke vazne stvari, ali sve u svemu, moglo je to bolje. Mada, ruku na srce, za House-a trebaju cele novine, a ne par strana. :D Link to comment
Sludge Factory Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Evo jos malcice ulja na vatru™: Link to comment
pachule Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Kog datuma je premijera? Dutefterim Link to comment
eye of the beholder Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 u novom Vreme ima serija clanaka na temu House MD1 e, pa to je ta knjiga :Dcek? zezate, stvarno ima ta knjiga?posto!! Link to comment
Recommended Posts