MaryPoppins Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 (edited) ijao! odgledah dvadesetu epizodu - simple explanation! sladžo, sad znam šta si mislio kad si reko: gledaj, pa se javi kad dođeš do te epizode. e pa evo, javljam se!way the by - toplo pozdravljam češće pojavljivanje čejsa i kameron. al se čejs raspo u međuvremenu, sav je naduo i velik, skoro ko ja. my boy + zdrava hrana kao vilsonova taktika za zajebavanje hausa Edited July 13, 2009 by MaryPoppins Link to comment
Sludge Factory Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 A ja se bas pitam gde li je ona Mericka i odgledali 5. sezonu do kraja! Polako. Ima jos. :) Link to comment
MaryPoppins Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 uh, sad meračim lagano, sve mi frka da odgledam na brzinu. šta ću onda, do početka šeste sezone :( Link to comment
Sludge Factory Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Da gledas ponovo svih pet. Tako bar ja radim :D Link to comment
Sludge Factory Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Hugh opet ima priliku da nam demonstrira svoj glumacki talenat! :) ^_^ Link to comment
freakns Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 1 jako otvaranje u najavi :) al bre, jos mesec i kusur... Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 ditektiv pembltoun Link to comment
Frank Pembleton Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 ditektiv pembltoun Kad malo bolje razmislim ....a ko drugi....Dve omiljene serije u jednoj :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: Link to comment
Milosh76 Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 House : You, guys are crazy :) :) :) :) : ) Link to comment
eye of the beholder Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 (edited) kud odgledah ovo .....sad mi se gleda House ....jako!prva epizoda traje 2 sata - jel tako ? Edited August 3, 2009 by eye of the beholder Link to comment
MaryPoppins Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 počinjem da radim na tome da dobijemo sopstveni pdf! minimum! a house a day keeps the prozac away!elem, luba najcarica - kupila mi knjigu mala kućna apoteka dr. housa! samo želja da je pročitam me sprečila da umrem od sreće. sad ste najebali - svaki dan ću da ispaljujem po jednu (minimum) dijagnozu. možemo i da se igramo - ja dam dijagnozu, ko pogodi šta je i iz koje je epizode zadaje novu. za bonus poene pogađamo kako je došao do rešenja. bolesna sam majko. Link to comment
Sludge Factory Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 počinjem da radim na tome da dobijemo sopstveni pdf! minimum! a house a day keeps the prozac away!elem, luba najcarica - kupila mi knjigu mala kućna apoteka dr. housa! samo želja da je pročitam me sprečila da umrem od sreće. sad ste najebali - svaki dan ću da ispaljujem po jednu (minimum) dijagnozu. možemo i da se igramo - ja dam dijagnozu, ko pogodi šta je i iz koje je epizode zadaje novu. za bonus poene pogađamo kako je došao do rešenja. bolesna sam majko.Forum-udaj se za mene (a mos' i stvarno ako oces) (jbg nemamo neki drugi klececi ili "prosac" smajli)A bolesnija od mene nisi sigurno! Cisto da znas u sta se upustas ako prihvatis! :)BTW, dokle si stigla sa gledanjem 5. sezone?Nego, sta bih ja dao da dodjem do Hjuove knjige, The Gun Seller! Da nema neko? :D Link to comment
MaryPoppins Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 I do! micim, nemam knjigu, nego se udajem. ostale mi 4 (čini mi se) epizode do kraja. možda ni toliko. odlažem zadovoljstvo. tularemija? Link to comment
Fins fleet Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Tularemija.Ne mogu se setiti, ali mi zvuchi poznato. Mislim da je bilo pre otprilike mesec dana. Dakle treca sezona, negde pocetak. Sesta epizoda, recimo?Inache, stigao sam do S05E07. :D Link to comment
Recommended Posts