Jump to content

House MD

Featured Replies

Pa nije bilo tako strasno ljigavo... A sto se tice tvog spojlera, evo ti moj sa objasnjenjem koje mislim da si mozda propustio

Reveal hidden contents

• Replies 1.4k
  • Views 108.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Milosh76 said:
Pa nije bilo tako strasno ljigavo... A sto se tice tvog spojlera, evo ti moj sa objasnjenjem koje mislim da si mozda propustio
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Edited by Sludge Factory

sto mi bre brisete poruke?! :( pa mogu valjda da izrazim svoje neslaganje u vezi Formana! ua Forman, ua!

evo, ovu ti ne brisem.ona prethodna mi je povredila osecanja.

luba said:
Imamo osecajnog moderatora :)))))))))))))Meni je Forman cudan lik. Nikako da se nasmeje kao covek, sve nesto namrsten, bas bi falio neki zajebant uz Hausa, ovo sto rade sa Wilsonom je dobra fora. Wilson ispaljuje fazone, to do sada nismo vidjali :)

Odgledao epizodu ponovo. Epizoda je stvarno dobra do

Reveal hidden contents

Falilo je tako malo da ovo bude jos jedna odlicna epizoda. Steta.

Reveal hidden contents

Edited by Sludge Factory

luba said:
to se zove sloboda govora! :D ja se u poruci indirektno zalazem za prava homosexualaca :D

nemogu da verujem98. 5-12 19 Jan 09 Painlesshttp://epguides.com/House/aaaaaaaaaaaaaasta sad da radim????????????? Sta sad da skidaaammmmm!!!!???? Vratite mi hausaaaaaaaaaaaa:)

Milosh76 said:
nemogu da verujem
a ni maternji da naucim.
  ikar said:
a ni maternji da naucim.
... ti, kao, znas o cemu pricas?

Edited by Milosh76

Milosh76 said:
... ti, kao, znas o cemu pricas?
naravno.
  ikar said:
naravno.
I kako ti se svidja V sezona Hausa? Gledas li ga uopste?
  Milosh76 said:
I kako ti se svidja V sezona Hausa? Gledas li ga uopste?
mislim da je 5. sezona slabija od prethodnih, bas kao sto je to bio slucaj i sa 4. kao i kod svake serije ovog tipa, u jednom trenutku prica se, usled nedostatka drugih tema, fokusira na emocionalno-seksualne odnose izmedju glavnih likova, cime serija neminovno sklizne u banalnost i predvidivost. i pored toga, serija je i dalje sasvim gledljiva i predstavlja pametno utrosenih 45 minuta.
:lol:
  • 2 weeks later...
Reveal hidden contents