September 30, 2025Sep 30 2 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:uh ja ne volim sl i ne kupujem nista tamo. preslatko i nekako bas loseg ukusa.Misliš na Slatku kuću?A ne, ne idem više tamo, ne postoji kod mene, ali Linea napolitanki ima po marketima. :)Ipak Jafine su mi najbolje od domaćih i Manner od stranih...to baš kad hoću da se zasladim. Nešto me više privlači sama da napravim slatkiš, makar znam šta jedem.Evo, ko voli sutlijaš i griz, sprema se. :D
September 30, 2025Sep 30 swisslion i slatka kuca su isto? ajd daj sta das, moze jedan sutlijas sa cimetom odozgo.
September 30, 2025Sep 30 To je njihova radnja, ima na brdu kod Pančića. I može svašta nešto da se nađe, ne samo slatko.
September 30, 2025Sep 30 mislis kod fice, bas na nju sam i pomislio, vidi se da si iz kraja.na putu do te kuce je stark, tako da padam na prvoj prepreci.
September 30, 2025Sep 30 Just now, Mr.Mxyzptlk said:mislis kod fice, bas na nju sam i pomislio, vidi se da si iz kraja.na putu do te kuce je stark, tako da padam na prvoj prepreci.Štark je kod Fiće u Požeškoj. A Slatka kuća se doslovno naslanja na Pančića, iz Gogoljeve. Tu mi je i privatna doktorka, znam da nacrtam i svaku kantu i to žmureći
September 30, 2025Sep 30 ali bila je ta kuca i malo dalje od starka u pozeskoj, prekoputa pumpe. ka pancicu ne idem cesto osim kad overavam pijacu na bb. aha znam za tu o kojoj pricas, jeste velika, svratim ponekad.
September 30, 2025Sep 30 Just now, Mr.Mxyzptlk said:ali bila je ta kuca i malo dalje od starka u pozeskoj, prekoputa pumpe. ka pancicu ne idem cesto osim kad overavam pijacu na bb.aha znam za tu o kojoj pricas, jeste velika, svratim ponekad.A jeste, bilo je i tamo, preko puta pumpe, sad sam se setila. Ova je kod "šolje", mene tu put češće nanese.
September 30, 2025Sep 30 Kako mene put ne nanese pored prodavnica đakonija, nego vazda pored nekih fitnesa i metalostrugara
September 30, 2025Sep 30 ne znam sta je solja jbt :) znam da ima onaj mali parkic sa cvecarom (valjda) ispod to sl, tuda se spustam ka padinici ako sam kolima.pre par dana sam bio napolju, i sve na sta sam trosio novac su suveniri i slatkisi...
September 30, 2025Sep 30 Šolja je ona česma na stanici kod Pančića 54 minutes ago, Filozof manijak said:Kako mene put ne nanese pored prodavnica đakonija, nego vazda pored nekih fitnesa i metalostrugara Preko puta SK mi je ginekologica, pretpostavljam da te tu put ne nanosi
September 30, 2025Sep 30 8 minutes ago, Filozof manijak said:Idem obilaznicom Prolazis blizu mene....
September 30, 2025Sep 30 sad si me zbunila, solja je na stanici, a slatka kuca je dole ispod skole, malo pesaka od solje, kod solje ima onaj mini maxi i neke radnjice u onoj zgradi, mada dugo nisam bio, mozda i gresim.
September 30, 2025Sep 30 14 hours ago, johan nagel said:То баш и нисмо морали да знамоJa sam ladno sve do sada mislio da se Sandens malo opustio.
September 30, 2025Sep 30 39 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:sad si me zbunila, solja je na stanici, a slatka kuca je dole ispod skole, malo pesaka od solje, kod solje ima onaj mini maxi i neke radnjice u onoj zgradi, mada dugo nisam bio, mozda i gresim.Sve tačno.