September 28, 2025Sep 28 20 minutes ago, Nikodije said:Takođe volim karamele i pre neki dan sam ih kupio u Maksiju i zgrozio se koliko su bile preslatke, pa sam dao klincima u komšiluku.Nikodije koji mora da se zgrozi nečega da bi naučio da daje i deli, o, jbni pakao, majko Isusova.Sećam se Pere...možda zato nostalgično tamanim Cica Macu (grožđice), ima šmek na suvo grožđe potopljeno u rum.
September 28, 2025Sep 28 fil u starinskim oblandama je valjda grilijas.meni je to ubedljivo omiljeni slatkis i mogao bih to da jedem dok mi oci ne pozute. bez suvog grozdja, smokvi, ne crno-beli, nikakvi dodaci. samo mleko, secer, orasi i margarin. perverzija.
September 28, 2025Sep 28 Mislim baš na karamel fil. :) Njih su bake uvek imale za posluženje kad odemo, iznesu ih iz hladnog špajza po kom smo mi obožavali da čeprkamo dok familija sedi u dvorištu.Kao u potrazi za blagom. :DA volim i grilijaš...samo me ti podsećaj sad pred spavanje. 🫠Evo, setila sam se da volim i oblande sa dva fila, crna i bela čokolada. 🫠edit: vidi, vidi, @Mr.Mxyzptlk Edited September 28, 2025Sep 28 by Klara
September 28, 2025Sep 28 Mogu ja obe verzije 🌝, ali volim da delim i ostavljam ti sve! :D:gricka domaću pitu s mesom i lukom: Edited September 28, 2025Sep 28 by Klara
September 28, 2025Sep 28 Ček, polako, dok se uhodam, ipak idu slavski meseci, moram da steknem hedonističku kondiciju! :D
September 29, 2025Sep 29 1 hour ago, Klara said:19.47 BMI, opušteno.Nom, nom, nommm za vruću musaku i kupus salatu.Jebem ti zivot, ja bih za to trebao da smrsam jos 35 kila, tacno mi ni koza ne bi ostala na kostima. Al zato jos 5kg manje i prelazim zvanicno iz obesity u samo overweight kategoriju 💪
September 29, 2025Sep 29 A dobro, ja sam žensko, em sigurno na razlike utiču drugačije navike, metabolizam, genetika i ko zna šta sve ne. Samo ti budi zdrav i srećan. :)
September 29, 2025Sep 29 16 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:fil u starinskim oblandama je valjda grilijas.meni je to ubedljivo omiljeni slatkis i mogao bih to da jedem dok mi oci ne pozute. bez suvog grozdja, smokvi, ne crno-beli, nikakvi dodaci. samo mleko, secer, orasi i margarin. perverzija.uh, oblande. moja keva ih fenomenalno sprema.inače, od ovih industrijskih slatkiša munchmallow mi je i dalje super ukusan, to još nisu uspeli da pokvare.