September 29, 2025Sep 29 5 hours ago, Klara said:19.47 BMI, opušteno.Nom, nom, nommm za vruću musaku i kupus salatu.to imam za ručak danas plus pepsi kolakad bi me neko pitao koje mi je omiljeno jelo musaka bi bila makar u top 3
September 29, 2025Sep 29 How it started:22 hours ago, Nikodije said:Doduše meni su svi kupovni slatkiši postali nejestivo slatki, ne znam šta sam ovde očekivao.How it's going:kupio 400 grama bananica na akciji
September 29, 2025Sep 29 meni je omiljen rucak zauvek mesce, mladi krompirici, spanac i zelena salata sa mladim lukcima i malo rotkvice.od kupovnih slatkisa mi je manje vise sve dojadilo. ako sam blizu starka uzmem draze lesnik. pre sam uzimao cokoladu sa rizom rinfuz ali je odavno nema.edit - sad mi se jedu mladi krompirici. kilo Edited September 29, 2025Sep 29 by Mr.Mxyzptlk
September 29, 2025Sep 29 Ceo dan stoji na homepage ovaj topik i dobijem želju da odem na Trpkovića testenine. Burek s mesom, kiflice sa posipom od sira, pletenica sa zeljem..... Za kraj štrudla s makom i burek sa šljivom, apsolutno nenadmašna stvar. Da se častim za niske vrijednosti šećera od tijeloviježbe juče.
September 29, 2025Sep 29 Sad mi se jedu šnicle u lovačkom sosu iz jednog restorana u Samoboru. Zagorska divljač, prste sa oližeš. I onda vrući štrukli....ajme kak ljepo je....
September 29, 2025Sep 29 Srećom što sam na vreme naučila lekciju, pa na ovu temu zalazim tek nakon što sam jela. Bananice na akciji. Imam foru, ali neću, predivan je dan i živi mi se.
September 29, 2025Sep 29 nisu bananice ni munchmallow ali malopre sam otrsio nelu kao da sutra ne postoji.
September 29, 2025Sep 29 U, Nela, odlično hrskava. Nekad su je proizvodili sa lešnicima i nekim čizkejk filom, ne znam da li to još uvek postoji.Bila je fina i ona ranija SL Linea nugat, sa komadićima lešnika...kad je usred leta izvučem iz torbe i umrljavim se. 🫠
September 30, 2025Sep 30 uh ja ne volim sl i ne kupujem nista tamo. preslatko i nekako bas loseg ukusa.
September 30, 2025Sep 30 58 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:uh ja ne volim sl i ne kupujem nista tamo. preslatko i nekako bas loseg ukusa.Dobar im je keks preliven čokoladom, mislim da je najbolji od te vrste.Za čokoladirani keks postoji dobra alternativa u Leon (DTL Leon) maloprodaji, kome je dostupna, i to u dve varijante, sa crnom i sa mlečnom čokoladom. Kao ljubitelj crne, za ovaj keks mi je mlečna čokolada ipak bolji izbor. Edited September 30, 2025Sep 30 by Ras
September 30, 2025Sep 30 17 hours ago, Svemir Zeka said:Sad mi se jedu šnicle u lovačkom sosu iz jednog restorana u Samoboru. Zagorska divljač, prste sa oližeš. I onda vrući štrukli....ajme kak ljepo je....jao! i meni se jedu strukli. bas. il nasuvo. ne mogu da se odlucim.vec par nedelja razmisljam da zgotovim nesto od toga a onda pomislim, nije jos dovoljno hladno i depresivno. mozda sacekam jos par nedelja.