gospa buba Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) Pa ima valjda neki limit oklen se carini, jel tamo ima stvarno toliko birokratije da ce da carine svaki karton keksa. Mmmm, karton keksa...pa ima limit. ali i vole da zavire :piggy:provericu ljudima za merkator kolko vecheras. shteta je da mru brez stranskog keksa. Edited April 20, 2011 by thermal bug
darling Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Pa ima valjda neki limit oklen se carini, jel tamo ima stvarno toliko birokratije da ce da carine svaki karton keksa. Mmmm, karton keksa...da, hoce. limit 20 eura, placas postarinulezarinu najmanje 10 eura, plus carina.ipak ti pojedi keks na skajpu ima ovih vafala, da ne kazem vaflova, u dmu. skupo, al ima.
Аврам Гојић Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ima ovih vafala, da ne kazem vaflova, u dmu. skupo, al ima.cek cek! u kom DM-u? U Beogradu? gde?!
assück Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 reeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj
darling Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 cifra, otprilike?ne secam se, al treba da imas u vidu da ovo nije obican vafl, nego organikdjokapalac vafl. stoga ni pakovanje nije za seosku familiju, vec gospodsko, 2 ili 4.
assück Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 nabijem ih baš. jeste da te već 2 komada sobale, ali me to ne zanima. stranjska pakovanja su za seosku familiju, ovo što imamo u super konzervi ima nekih desetak komadsaovakva samo sa vetrenjačama
ToniAdams Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 nabijem ih baš. jeste da te već 2 komada sobale, ali me to ne zanima. stranjska pakovanja su za seosku familiju, ovo što imamo u super konzervi ima nekih desetak komadsaovakva samo sa vetrenjačamalele!
Sara Goldfarb Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 uh kako mi se jede ultra kremasta segsi krempita!
Recommended Posts