Jump to content

Now craving!

Featured Replies

Pa ima valjda neki limit oklen se carini, jel tamo ima stvarno toliko birokratije da ce da carine svaki karton keksa. Mmmm, karton keksa...
pa ima limit. ali i vole da zavire :piggy:provericu ljudima za merkator kolko vecheras. shteta je da mru brez stranskog keksa.

Edited by thermal bug

Pa ima valjda neki limit oklen se carini, jel tamo ima stvarno toliko birokratije da ce da carine svaki karton keksa. Mmmm, karton keksa...
da, hoce. limit 20 eura, placas postarinulezarinu najmanje 10 eura, plus carina.ipak ti pojedi keks na skajpu :lol: ima ovih vafala, da ne kazem vaflova, u dmu. skupo, al ima.

Taj vafel na skajpu je sigurno i dijetalan :fantom:

ima ovih vafala, da ne kazem vaflova, u dmu. skupo, al ima.
cek cek! u kom DM-u? U Beogradu? gde?!

reeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj

videla sam u dmu kod londona pre mesecak dana.

cifra, otprilike?

cifra, otprilike?
ne secam se, al treba da imas u vidu da ovo nije obican vafl, nego organikdjokapalac vafl. stoga ni pakovanje nije za seosku familiju, vec gospodsko, 2 ili 4.

nabijem ih baš. jeste da te već 2 komada sobale, ali me to ne zanima. stranjska pakovanja su za seosku familiju, ovo što imamo u super konzervi ima nekih desetak komadsatinh.jpgovakva samo sa vetrenjačama

nabijem ih baš. jeste da te već 2 komada sobale, ali me to ne zanima. stranjska pakovanja su za seosku familiju, ovo što imamo u super konzervi ima nekih desetak komadsatinh.jpgovakva samo sa vetrenjačama
lele!

zamisli pojedes sve ovo...

ne mogu, pola moram da ostavim ženi <_<

Camarones al mojo de ajo :drool:mojo_de_ajo.jpg

uh kako mi se jede ultra kremasta segsi krempita!

• Author

1 elastična hobotnica