Jump to content
IGNORED

Now craving!

nisam ja

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• darling

104

• nisam ja

76

• renne

64

• assück

52

Posted
Posle onog +1 o''šo i kupio flajku
U zdravlje!!!Naiskap!!!
Posted

Fala fala. Pola otišlo u veselju, druga polovima ce u tugi, jbg jedinstvo gubi

Posted

I meni se tako cesto cepa licnost :D

Posted

šta je ovo? ono neko stranjsko drkanje što nema unas?

Posted (edited)

e stvarno, gde si to izvukao? hocu sad i ja... @nisam ja: jes, to je stroopwafel, mnoogo doobra stvar.

Edited by decak Kejt
Posted

tiha patnja, stroopwafel, naači kex od postojanja kexova. brat mi bio skoro u amsterdamu a nije prijavio, hteo sam ga ubiti.a onda juče ljepša polovica izvukla kutiju ovoga, dobila od neke plesne trupe iz nekog Göteborga šta li. sad ga krejvam i čekam da mi se otkloni ovaj jbn sinus problem

Posted

uzmi ga rektalno. neotpakovano.

Posted
šta je ovo? ono neko stranjsko drkanje što nema unas?
ima unas neshto vrlo nalik, bar vizuelno, pravi ona poslasticharnica u novom merkatoru, sto pravi svakakve ludosti.ili ja bar verujem da je baba donela odande, tako reche, poshto sam sigurna da amsterdamima nije prilazila proshle nedelje. al proverim.
Posted

Moze da se orderuje onlajn, salju celim svetom:http://www.stroopwafelshop.com/order1.html

Posted (edited)
Moze da se orderuje onlajn, salju celim svetom:http://www.stroopwafelshop.com/order1.html
jes, pa da mora da se prsi na carini 6x vishe od cene, pod uslovom da mu ne pozderu i kazu da je doshla prazna kesa. ako uopshte kazu ^_^ili da mora da se shalje u batut, da tamo provere da li sme da se pojede! Edited by thermal bug
Posted

Pa ima valjda neki limit oklen se carini, jel tamo ima stvarno toliko birokratije da ce da carine svaki karton keksa. Mmmm, karton keksa...

Posted
stroopwafle2.jpg
+10000000000000000000000000000000000000