Jump to content
IGNORED

Nizozemska je srce Kinshase

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

mani stripove, ovde u utrechtu, 85 000 cdova na raspolaganju. za 35 jura full access. luuuudiiiiiloooo. tri zivota mi trebaju da preslusam mali deo toga, 9 da ga nagrebujem. opasna navada. :)

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• betty

39

• אַף אֶחָד

34

• Miralem

26

• Yossarian

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

daklem...mi sutra ujutro krecemo put amsterdama (ako ne bude strajka zeleznice u D).ako neko od forumasa ima vremena i volje da popijemo neku kafu, pivo, ili sta ti ja znam vec... vrlo rado. :)

Posted

ja cu popodne projezditi amsterdamom, ali samo na pola sata ili tako nesto na putu za schiphol.

Posted (edited)

Zaboravih da pitam, da li se nalazimo na ovom:DSC01991.jpgtrgu?malo sale, malo zbilje, ovo jeste Maastricht i to Markt trg a ovo nije Idfx :) trg je zgodan za nalazenje...dobar je parking...

Edited by msmodesty
Posted (edited)

a može negde blizu železničke stanice? :blush: p.s. ili možda autobuskea možemo i da se podelimo po grupama u zavisnosti ko kad i čime bude dolazio, pa se onda zajedno nadjemo svi, npr na tom trgu

Edited by Amelija
Posted
a može negde blizu železničke stanice? :blush: p.s. ili možda autobuske
ne. mora kod fontane.
Posted
ne. mora kod fontane.
onda ti najbolje sad da krenesi jos ostaje pitanje da li ces je naci do 10-og novembra
Posted

nije meni problem da nadjem fontanu. problem je u svima ostalima, jer uvek nadju neku drugu.

Posted
nije meni problem da nadjem fontanu. problem je u svima ostalima, jer uvek nadju neku drugu.
fontana koja ne radi nie fontana
Posted

@ chandra-molim i drugi put, ne brini, neces biti ugrozen, jer necu insistirati na komunikaciji.

Posted

gde je fontana u odnosu na stajgu?mozemo tamo, mozemo na stajgi. zna li neko neko pristojno mesto gde mozemo da sednemo/zasednemo/zasedamo?

Posted
gde je fontana u odnosu na stajgu?mozemo tamo, mozemo na stajgi. zna li neko neko pristojno mesto gde mozemo da sednemo/zasednemo/zasedamo?
nema fontane, to je fora aus berlin. (kad smo se nalazili na alexanderplatzu, koji je ogroman- svi genijalci su cekali pored neke kvazifontane, dok sam ja jedini bio pametan da nadjem pravu.)
Posted

u tom slucaju, najjednostavnije je ispred stajge, a ako bas pljusti, unutra.

Posted

(znam da je Belgija, al vas je jezik te nisam mogao da odolim):werwirdmillionrpb3.jpg