41 minutes ago41 min 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:iskackao je loptu, ne moze ovo biti penal.Po stoti putNa Salahu ne moze, na Lautaru bi moglo. Silji se kurac na fudbalskoj sirotilji, nije vise grupna fazaTo je sve vreme i problemTrazio je i druga dva gola zasto da im ponisti, pa nije nasao razlogNavlacio je slicno sudac i za Penalda protiv momcadi, tolerisao je Paragvajcima stvari za koje bi im i rodjena mati dala bar 6 zutih i 1 crveniSamo mi momcadi i pijetlova nije zao, koi jebe Edited 19 minutes ago19 min by Ratamahatta
40 minutes ago40 min 3 minutes ago, John Coltrane said:Pogledaj snimak, jebo te frejm.Što se ljutiš? Gledao sam utakmicu, ti si okačio frejm kao jebeni dokaz nečega. Penal za Argentinu čist, ovo na Salahu nije, izgubio je loptu već. Ostaje situacija kod poništenog gola Zika ali realno je i to bio faul. Od svega je ostalo da bi za Argentinu to sve svirali a za Egipat ne bi. Teorija zavere.
37 minutes ago37 min 8 minutes ago, Ratamahatta said:Evo gaOvo bi za Argentinu bio penal sve zvoni. Ovo na SalahuOvo nisu penali, jbg...
37 minutes ago37 min 2 minutes ago, Ratamahatta said:Evo gaOvo bi za Argentinu bio penal sve zvoni. Ovo na SalahuOvo ne deluje kao penal, ne znam da li bi se usudili da sviraju čak i za Argentinu.Ja nešto Argentince ne mirišem, znaju da budu baš prljavi, pa onda Božja ruka i slične priče...ali ne treba preterivati. E sad, ovo što je @John Coltrane postavio za sudiju FRA - MOR je baš sumnjivo... Edited 32 minutes ago32 min by Rudolf Pingvinoglu
37 minutes ago37 min Author Ja da toliko mislim da je sve namešteno i korupcija, ne bih gledao i nervirao se. Msm kontradiktorno je
33 minutes ago33 min 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ja da toliko mislim da je sve namešteno i korupcija, ne bih gledao i nervirao se. Msm kontradiktorno jePa sto onda na izbore ides?
33 minutes ago33 min 12 minutes ago, Ratamahatta said:Evo gaOvo bi za Argentinu bio penal sve zvoni. Ovo na SalahuA ovaj gore sto rukom povlaci Egipcanina nakon centarsuta? To nisu ni pustili na usporenom snimku.
32 minutes ago32 min 4 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said: E sad, ovo što je @John Coltrane postavio za sudiju FRA - MOR je baš sumnjivo...A šta je ovde priča, stvarno pitam, Francuz pogurao ARG pa će sad ARG da pogura FRA jer rejtinzi ili će ARG da pogura MAR jer time eliminiše Francusku?
31 minutes ago31 min Na po terena bi ga dunoU kaznenom na 2-2 u 91' malo morgenDa bog im Dzaka zaglavio s 25 metara ko nama, da se teraju u tri picke materine i jedni i drugi i treci Edited 28 minutes ago28 min by Ratamahatta
27 minutes ago27 min 10 minutes ago, theanswer said:Što se ljutiš? Gledao sam utakmicu, ti si okačio frejm kao jebeni dokaz nečega. Penal za Argentinu čist, ovo na Salahu nije, izgubio je loptu već. Ostaje situacija kod poništenog gola Zika ali realno je i to bio faul.Od svega je ostalo da bi za Argentinu to sve svirali a za Egipat ne bi. Teorija zavere.Čuj izgubio loptu - pa onda još gore, udaraš igrača u 16 bez lopte. Inače u trenutku kad počinje faul Salahu je lopta izmedju nogu i tek posle kontakta gubi posed, ali je ni Argentinac ne osvaja, zato što umesto izbijanja lopte udara Salaha po nozi.
25 minutes ago25 min I rezultuje golom preko puta, isto kao i prvi egipatski gol za 2-0Slican intenzitet kontakta, samo ono nije bilo u kaznenom i lepse je pao jer naravno argentinac. Prvo uce simuliranje, snjireve, bicikl, pa slova i brojeve Edited 24 minutes ago24 min by Ratamahatta
25 minutes ago25 min ovo nad salahom nije penal. da li bi se svirao ronaldu ili mesiju mozemo samo nagadjati. nebulozno je da mozes da vratis napad na pocetak i ponistis celu kontru i gol zbog, u ovoj situaciji cistog faula. ne samo da ponistis gol, vec protivnik dobije slobodni pred tvojim golom. znaci, totalni preokret 5 minuta nakon faula. neka me neko ispravi, (nisam upucen)ali u nfl-u bacaju onaj peskir za celendz, nba se sve zustavlja ako je sumnjiva situacija. opet mozda gresim ali mislim da nisam video da neko odradi napad u nba pogodi tricu i da sviraju prekrsaj napad pre i poniste poene. mislim da je to suludo
21 minutes ago21 min Sledeci put kad imas duel s argentincom na sredini, umesto da razvijas kontru ti sutni loptu u aut, sto je sigurno sigurno je Edited 21 minutes ago21 min by Ratamahatta