1 hour ago1 hr Just now, Ratamahatta said:Jebote sta ako Kosovo prodje, moram da navijam za ovu stoku u 1/4Sto si me mama rodilaJa nemam problem sa svajcarskom... Jednom sam.i live navijao, kad su igrali u Bukurestu sa Francuzima na nekom evropskom prvenstvu, da bi malo potprcavao domacine, koji su svi navijali za Francuze... I jos sam Švajcarce zvao komsije... :
1 hour ago1 hr Just now, Ratamahatta said:Najvise na svetu bi volo finale Maroko vs. Norveska/Kolombiabiće opet Argentina i Francuska
1 hour ago1 hr jbt kako su se raspali egipcani3 gola su primili za 15 mini zasto su onoliko krenuli napred na 3 min do kraja?koji qrac, stoperi na pola terena? 22 kvota na arg bila u 75. min
1 hour ago1 hr Just now, radisa said:Ja nemam problem sa svajcarskom... Jednom sam.i live navijao, kad su igrali u Bukurestu sa Francuzima na nekom evropskom prvenstvu, da bi malo potprcavao domacine, koji su svi navijali za Francuze... I jos sam Švajcarce zvao komsije... :Navijo sam za Mesija preko kurca prosli putJer decki i Francuzi i da bude veci od PenaldaSad kad je obavio svoje ne navijam vise ni za njegaAko u finalu budu 2 od 3 repstacije ARG-FRA-ENG pogledacu flashscore i ajd u kurac
1 hour ago1 hr Jel ovo Okuka na Areni. Deluje kao da je umro pa ga oživeli i sad smatra o fudbalu. Samo mu fali sekira u glavi
1 hour ago1 hr Just now, ubibobi said:@Valk Stvarno bi bilo glupo da smo ovo izgubili ali sa ovakvim pristupom neko će nas grdno ponizitiTo se podrazumeva, napisah baš.Ne znam kad i kako nailaze na drakar ali unakaziće ih vikinzi mnogo ružno.Egipat golo dupe na turniru, grupa sa washed out Belgijom, NZL i Iranom, uspeli posle jedva da pobede Australiju na penale, ali sad kao nešto oni pretendenti na nešto-nešto.Plus su nas odžeparili u Egiptu
1 hour ago1 hr Just now, yakab said:jbt kako su se raspali egipcani3 gola su primili za 15 mini zasto su onoliko krenuli napred na 3 min do kraja?koji qrac, stoperi na pola terena?22 kvota na arg bila u 75. minbord direktora fife odigrao zajednicki tiket
1 hour ago1 hr 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ko će sad čekati dva sata do sledeće tekmeodgledaj riplej paragvaj francuska
1 hour ago1 hr 1 minute ago, Hamlet Strašni said:Jel ovo Okuka na Areni. Deluje kao da je umro pa ga oživeli i sad smatra o fudbalu. Samo mu fali sekira u glaviOkuka treba da dodje u majici sa natpisom "Bela Lugosi da duva djoku"
1 hour ago1 hr Šta smo imali danasPonušten regularan golNesvirana dva penalaMesi po scenariju mora u finaleJebeni Holivud