19 hours ago19 hr Branilac titule nastavlja da krstari kroz lakši deo žreba. Neće se pitati puno faraoni.
19 hours ago19 hr 1 minute ago, Shan Jan said:Ne znam odakle toliki hejt prema njemu.ne prema njemu, već prema reprezentaciji argentinenajodvratniji ikada
19 hours ago19 hr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ne prema njemu, već prema reprezentaciji argentinenajodvratniji ikadaNi 20% odvratnosti portugalske plačipičkke
19 hours ago19 hr bem li ga......nikada nisam bio neki fan Argentine, kad smo bili mala deca uvek sam bio tim Brazil, nikad tim Argentinaal taj Brazil više nema, a i vreme je bilo drugo i fudbal drugačijifudbalski, dopada mi se ova Argentina, navijao sam za njih u prethodnom finalu. kad igraju u punom potencijalu, moćna mašina i spektakularna utakmica u najavi.......i verovatno prvi favorit za titulu
18 hours ago18 hr Argentina je Tim.Impresionira njihova složnost, brotherhood, vidi se da se vole međusobno i drže zajedno.Mesija saigrači o-bo-ža-va-ju, kako i ne bi.Ovo je fenomenalan artwork, iz 2022.
17 hours ago17 hr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:ovi su gadni od ‘78, a ‘86 su se zacementirali na tom mestuRazumem te, ali činjenica je da nema argentinskog pojedinca koji je kao celokupni paket ogavan kao kompleksaš sa Madeire. On ti je primer kako bi AV izgledao da je talentovan za sport. Isti karakter, bukvalno.
17 hours ago17 hr Ono privatno što sam dva puta kratko vremena proveo u društvu u kom je bio Kristijano, skor je suprotan utisak u odnosu na teren.
17 hours ago17 hr 13 minutes ago, copkillah said:Razumem te, ali činjenica je da nema argentinskog pojedinca koji je kao celokupni paket ogavan kao kompleksaš sa Madeire. On ti je primer kako bi AV izgledao da je talentovan za sport. Isti karakter, bukvalno.ni blizua da ne ulazimo u to kako su otimali titule ‘78 i ‘86za titulu u kataru kapa dole
17 hours ago17 hr Nedostaje Arhentini jedan Di Maria ili makar Di Bala ako misle nešto protiv Kolumbije