56 minutes ago56 min Škotlanđanin Dragan O'Kuka izgleda da ima templejt ovih prestručnih analiza i samo ubaci imena timova i 2-3 igrača.
54 minutes ago54 min 20 minutes ago, Ted said:biće opet Argentina i FrancuskaA Španci? Francuzi valjda idu na njih ako ne bude iznenađenja, to će da bude epsko klanje...pravo finale, realno.
53 minutes ago53 min 1 minute ago, theanswer said:Stvarno misliš da frejm može da dokaže nešto?Kakav frejm, ako ti nije jasno kako sude Argentini, ne mogu ti pomoći.
52 minutes ago52 min Sve super, sve za pet. I golovi, penali, preokreti, sumnjive sudijske odluke ali hajlajt je Čolo i Čolotina koji sa drugim swinger parom upražnjavaju foursome grlenje I skakanje Žao mi Egipta, pogotovo što sam danas video da je trener imao Free Palestine momente (jedini na WC) posle pobede na Australijom, ali jebiga...
51 minutes ago51 min golman egipta je mogao bolje kod prva dva gola, oba suta su isla u njega i imao je loptu na ruci.opet ne razumem da su svi izasli u napad par min pre kraja a primili 2 komada za 10 min?gde je usporeni kad je dosudjen prekrsaj salaha a imao bi 1 na 1?i ovaj stoper koji lagano trckara i gleda lautara umesto da po svaku cenu sece.inace lautaro mvp meca i covek koji je doneo preokret
50 minutes ago50 min 2 minutes ago, John Coltrane said:Kakav frejmPa onaj koji si postavio i trebalo bi da kontam pokaže nešto.
49 minutes ago49 min 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ma gde je to Salah fauliran, ono bez lopte?Zgazio/zapeo ga lik u kaznenom par sekundi pre kontre za 3-2Bice vec negdeNe bih rekao da je intenzitet kontakta bio manji nego kod ponistenog gola EgiptaVise je bilo ono 'gospodine Najs vi lepse citate' Edited 47 minutes ago47 min by Ratamahatta
48 minutes ago48 min 19 minutes ago, Defunctus said:Secam se one utakmice sa evropskog kad je Spanija preokrenula i dobila nas sa 4:3, secam se i kako sam se osecao tad, a to sigurno nije ni petina osecaja kako se Egipcani sad osecaju.Ova utakmica je upravo napravila kolektivnu traumu, narocito omladinskom zivlju.Da..ali tada mi nismo eliminisani nego kao drugi isli dalje..Ovo je bas onako..u pleksus
46 minutes ago46 min steta za egipat. trebali su preneti bunkericu prema sredini. cela utakmica se igrala pred njihovim golom i bilo je pitanje vremena kada ce sve to popucati. zao mi je sto nisu prosli dalje. ono da im se anulira gol zbog slobodnog 2 minuta pre je malo klimavo. razjebase fudbal
46 minutes ago46 min 3 minutes ago, theanswer said:Pa onaj koji si postavio i trebalo bi da kontam pokaže nešto.Pogledaj snimak, jebo te frejm.