July 6Jul 6 Jebem ti fufu i fox sa ovim pauzama. kapiram da kada je vruce treba da se uvedu pauze za odmor, ali ovo su bukvalno epp pauze, i sp sepolako pretvara u nfl.infantina na lomacu
July 6Jul 6 Just now, Mr.Mxyzptlk said:evo ga rafael mrzi me da zivim leaolife sucks and then you die
July 6Jul 6 Jamal mi deluje kao većiteret španiji, nego Kristina...Jako puno ide preko Jamala, a ne ide mu... I stalno forsiraju... Kristina, strpljivo čeka svoj trenutak, ne krade lopte, ne drami, ništa...
July 6Jul 6 Just now, radisa said:Kristina, strpljivo čeka svoj trenutak, ne krade lopte, ne drami, ništa...tako lovi jarac
July 6Jul 6 Bas jedna od onih dosadnih partija gde nema nicega.Ni bunkera, ali ni napada, ni pojedinacnih poteza.Tenzije ni od korova, ko da je prijateljska.
July 6Jul 6 Nisam ciničan kad kažem da mnogo poštujem to što Španija radi poslednjih 20 godina, ali nekako je ova generacija dosadna u pm.Ni da dirne. Edited July 6Jul 6 by Milošica
July 6Jul 6 Author Sad je ona faza utakmice kad se po cenu crvenog kartona neće pustiti da neko izađe u mrtvu šansu
July 6Jul 6 Stalno imam utisak da i jedni i drugi imaju potez viska, i onda ode u nepovrat mogucnost gola.
July 6Jul 6 3 minutes ago, Budja said:Bas jedna od onih dosadnih partija gde nema nicega.Ni bunkera, ali ni napada, ni pojedinacnih poteza.Tenzije ni od korova, ko da je prijateljska.klasičan susret dve evropske ekipe