July 6Jul 6 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Anthony Taylor izgleda kao Kolina na terenu, nakon nedelja gledanja raznih Uzbeka i Senegalacai ne znamo koliko nam je dobro
July 6Jul 6 Obično svi kažemo da bi obe ekipe trebalo da ispadnu... Ovde je greota što će jedni ispasti, kad bi mogli oboje da prođu...
July 6Jul 6 1 minute ago, Valk said:Nako propo, lepo velim zarozan.Tacno sam znala na sta mislis , ali bolje da ti kazes. Obukao se kao klosar da ga ne smaraju vec da gleda fudbal ko covek. Edited July 6Jul 6 by Moonwalker
July 6Jul 6 Neka prođe ekipa koja ima veće šanse da sjebe TrAmperiku.@Moonwalker sve se plašim da je on tu došao da "gleda fudbal ko čovek" Kao što je i slučajno bio sa Nortonom u društvu.Od holivudskih zvezda jedino Bardem i Penelopi znaju što su na stadionu. Edited July 6Jul 6 by Valk
July 6Jul 6 @Valk Norton mi tu bas delovao nekako propalo, ko da su ga iscupali iz nekog azila za lecenje alkosa
July 6Jul 6 Doveli ga da bude snimljen sa Bredom u loži za vreme utakmice USA. Alas, Fight club coolness nije prelazan.
July 6Jul 6 9 minutes ago, Valk said:Od holivudskih zvezda jedino Bardem i Penelopi znaju što su na stadionu.Bardem legenda sluša Mejdene ,bori se za Palestinu ,navija za Atletiko Madrid i niko se nije nalizo sisa kao on Absolute legend
July 6Jul 6 Just now, Moonwalker said:kakvu kosu covek ima Igrač više na terenu, majke mi.Kukurelja i njegova kosa su dva igrača.Evo ga Bardem legenda u kadru
July 6Jul 6 Bilo je 1-0 i na WC 2010, iz iksa je i to isloVilja dao gol, mislim i Penaldo ali iz opsajda
July 6Jul 6 Neto bas sjebao ovo. Spanci nisu uopste branili drugu stativu, a tamo je bilo 3 Portugalaca.