Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Portugal - Španija 06. jul 21:00 Arlington/Dallas

Dalje ide 31 members have voted

1. 1. Dalje ide

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/06/26 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

12 hours ago, MiddleClass said:

Znaci to je to. Oprasta se Runaldu za 4 godine na WC u Portugaliji.

Možda ali na WC šolji ...u Portugaliji fantom

• Replies 218
  • Views 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jeremija
    Jeremija

Tesko da ce Portugal ikad ponovo imati ovakvu generaciju, svi su svesno zrtvovani da bi se zadovoljila tastina jedne omatorele, narcisoidne budale.

• sad sam se setio kad smo bili u lisabonu pre 7-8 godina, devojka i jos neka ekipa i mojoj devojci se u avionu tolko zapusilo uvo da ju je tri dana bolelo u lisabonu. predlozi jedan ortak da kupimo cuv

• tehnicki fantasticna utakmica sa obe strane

Posted Images

Ali ko god je otisao u Saudijsku Arabiju, mlad ili star, automatski je propao u evropskim/svetskim okvirima. Ronaldo je samo jedan u nizu, i mi u Srbiji imamo dva primera, pa evo i Joao Felix je odigrao prvenstvo kao kurac, Ivan Toney od potencijala ni do minuta na prvenstvu, Sadio Mane slabo... a ozbiljne reprezentacije ni ne uzimaju za ozbiljno igrace koje tamo odu i ne zovu ih za reprezentaciju (Karasko, Wijnaldum, Koman...). Samo je ovaj crni Meksinac zablistao.

Edited by JohnnyD

1 hour ago, copkillah said:

Naravno da ću da hejtujem ljudsku nakazu koja je idol gomili klinaca.

Napusti sahranu.

16 minutes ago, Jeremija said:

Napusti sahranu.

HMkvZmOaYAAqZHz?format=jpg&name=medium

1 hour ago, JohnnyD said:

Ali ko god je otisao u Saudijsku Arabiju, mlad ili star, automatski je propao u evropskim/svetskim okvirima. Ronaldo je samo jedan u nizu, i mi u Srbiji imamo dva primera, pa evo i Joao Felix je odigrao prvenstvo kao kurac, Ivan Toney od potencijala ni do minuta na prvenstvu, Sadio Mane slabo... a ozbiljne reprezentacije ni ne uzimaju za ozbiljno igrace koje tamo odu i ne zovu ih za reprezentaciju (Karasko, Wijnaldum, Koman...). Samo je ovaj crni Meksinac zablistao.

To nije fudbal, to je kao kad te pred penziju premeste iz kancelarije da budes portir ili kosis travu da ti brze prodje i da vise nemas sta da mislis i da se sekiras

Joao Felix je celu karijeru osim jednog proleca u Benfiki odigrao kao kurac

Mrzi me sad da trazim stats, ali mi se cini da je i s Kinom svojevremeno bilo tako, izgube tonus tamo

A i PL igraci dodju na turnire cesto iskurvani i odrpani i ne odigraju nista

3 hours ago, copkillah said:

HMkvZmOaYAAqZHz?format=jpg&name=medium

Slucajno sam na Youtube nabasao na utakmicu Belgija-Portugal, osmina evropskog 2020. gde je Belgija izbacila Portugal sa 1:0. Portugal je u belim, a Belgija u crvenim dresovima i "napada sa leva na desno" . Ovo je neka takticka kamera koja pomaze trenerima, pa kao da ste na stadionu. Ono sto mi je zapalo za oko je da je vec tad Ronaldo poceo ozbiljno da kampuje u ofsajdu: Ovo je momenat kada Belgija pravi akciju neposredno pre gola, Ronaldo debelo u ofsajdu, i secka se polako do sredine. Portugal vec 6 godina igra sa igracem manje.ss.png

Edited by JohnnyD

Secam se te tekme, Belgija je jedva dolazila do lopte i retko prelazila centar, ovi su pimplali do besvesti.

Posle su ih u 1/4 zabari resili onda kad se Imobile izmotavao pa onda usto da se veseli kad je Barela dao gol