July 7Jul 7 12 hours ago, MiddleClass said:Znaci to je to. Oprasta se Runaldu za 4 godine na WC u Portugaliji.Možda ali na WC šolji ...u Portugaliji
July 7Jul 7 Ali ko god je otisao u Saudijsku Arabiju, mlad ili star, automatski je propao u evropskim/svetskim okvirima. Ronaldo je samo jedan u nizu, i mi u Srbiji imamo dva primera, pa evo i Joao Felix je odigrao prvenstvo kao kurac, Ivan Toney od potencijala ni do minuta na prvenstvu, Sadio Mane slabo... a ozbiljne reprezentacije ni ne uzimaju za ozbiljno igrace koje tamo odu i ne zovu ih za reprezentaciju (Karasko, Wijnaldum, Koman...). Samo je ovaj crni Meksinac zablistao. Edited July 7Jul 7 by JohnnyD
July 7Jul 7 1 hour ago, copkillah said:Naravno da ću da hejtujem ljudsku nakazu koja je idol gomili klinaca.Napusti sahranu.
July 7Jul 7 https://www.instagram.com/reels/DadrTXbvJ_1/Sve sto treba da se zna o Brunu kao igracu - Mendes pogadja precku, ovaj mu kenja sto njemu nije dodao
July 7Jul 7 1 hour ago, JohnnyD said:Ali ko god je otisao u Saudijsku Arabiju, mlad ili star, automatski je propao u evropskim/svetskim okvirima. Ronaldo je samo jedan u nizu, i mi u Srbiji imamo dva primera, pa evo i Joao Felix je odigrao prvenstvo kao kurac, Ivan Toney od potencijala ni do minuta na prvenstvu, Sadio Mane slabo... a ozbiljne reprezentacije ni ne uzimaju za ozbiljno igrace koje tamo odu i ne zovu ih za reprezentaciju (Karasko, Wijnaldum, Koman...). Samo je ovaj crni Meksinac zablistao.To nije fudbal, to je kao kad te pred penziju premeste iz kancelarije da budes portir ili kosis travu da ti brze prodje i da vise nemas sta da mislis i da se sekirasJoao Felix je celu karijeru osim jednog proleca u Benfiki odigrao kao kuracMrzi me sad da trazim stats, ali mi se cini da je i s Kinom svojevremeno bilo tako, izgube tonus™ tamoA i PL igraci dodju na turnire cesto iskurvani i odrpani i ne odigraju nista
Thursday at 10:384 days Slucajno sam na Youtube nabasao na utakmicu Belgija-Portugal, osmina evropskog 2020. gde je Belgija izbacila Portugal sa 1:0. Portugal je u belim, a Belgija u crvenim dresovima i "napada sa leva na desno" ™. Ovo je neka takticka kamera koja pomaze trenerima, pa kao da ste na stadionu. Ono sto mi je zapalo za oko je da je vec tad Ronaldo poceo ozbiljno da kampuje u ofsajdu: Ovo je momenat kada Belgija pravi akciju neposredno pre gola, Ronaldo debelo u ofsajdu, i secka se polako do sredine. Portugal vec 6 godina igra sa igracem manje. Edited Thursday at 10:404 days by JohnnyD
Thursday at 11:334 days Secam se te tekme, Belgija je jedva dolazila do lopte i retko prelazila centar, ovi su pimplali do besvesti. Posle su ih u 1/4 zabari resili onda kad se Imobile izmotavao pa onda usto da se veseli kad je Barela dao gol