July 6Jul 6 1 minute ago, Jeremija said:Tesko da ce Portugal ikad ponovo imati ovakvu generaciju, svi su svesno zrtvovani da bi se zadovoljila tastina jedne omatorele, narcisoidne budale.Imao je ranije Kristijano u 16 odlicnu priliku da vrati loptu slobodnom saigracu ali ne, mora da suta iz svake prilike pa makar ne imao nikakve sanse za gol.
July 6Jul 6 Just now, Shan Jan said:Imao je ranije Kristijano u 16 odlicnu priliku da vrati loptu slobodnom saigracu ali ne, mora da suta iz svake prilike pa makar ne imao nikakve sanse za gol.Imao je igraca da mu namesti mrtvu sansu i video ga ali nece da doda.Kad selektor nema muda da uradi ocigledno, ovo se desi.
July 6Jul 6 posvadjali se bernardo i rodri jesi video @Pokojni Ruxin respekt za ronalda. 230 nastupa za reprezentaciju je neverovatno dostignuce. nekada je stotka bila velika stvar a on (i jos neki) debelo prebacili to.
July 6Jul 6 7 minutes ago, Jeremija said:Tesko da ce Portugal ikad ponovo imati ovakvu generaciju, svi su svesno zrtvovani da bi se zadovoljila tastina jedne omatorele, narcisoidne budale.meni je ovaj portugal bio boljiplus je tu bio rui kosta i nuno gomes Edited July 6Jul 6 by Krampa
July 6Jul 6 Šta znam, ova ekipa Španije je na EP igrala bolji i konkretniji fudbal, ovi klinci su bili bez povreda i u formi, Morata je tada igrao odlično...ovo je dobro, ali ne deluju nepobedivo.Portugal, šteta što su naišli na Španiju, završila se jedna era i videćemo kako će dalje bez Ronalda - verovatno će im biti lakše.
July 6Jul 6 Author Svi u Španiji su odahnuli kad je šansa pala u noge Merina, a ne nekog napadača. Dial M for Merino
July 6Jul 6 7 minutes ago, Krampa said:meni je ovaj portugal bio boljiplus je tu bio rui kosta i nuno gomesRealno, Dimitris Janakopulos i izgleda kao nekada supertalentovano levo krilo koje se brzo odalo čarima noćnog života u Grčkoj. Edited July 6Jul 6 by Milošica
July 6Jul 6 odlična tekma.......dokaz da utakmica bez golova, ili sa golom u 90. minutu, ne mora da bude loša i dosadnanavijao sam za Portugal jbg, vrhunski tim imaju. da imaju Halanda napred uzeli bi SP. videćemo kako je biti u eri posle Ronalda, ali jaki su ko zemljaRonaldo je veliki igrač, šta god ko mislio. i malo mi bilo žao da ovo bude poslednja tekma
July 6Jul 6 Ibra kaze da je zavera u tome da Fifa gura Ronalda da osvoji, a da svi misle da ustvari gura Mesija.
July 6Jul 6 13 minutes ago, Krampa said:meni je ovaj portugal bio boljiplus je tu bio rui kosta i nuno gomesE, da: kako se beše zove onaj legendarni bek Portugala što liči na Sleša?
July 6Jul 6 2 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:E, da: kako se beše zove onaj legendarni bek Portugala što liči na Sleša?Slešao?