Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Portugal - Španija 06. jul 21:00 Arlington/Dallas

Dalje ide 31 members have voted

1. 1. Dalje ide

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/06/26 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

5 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

E, da: kako se beše zove onaj legendarni bek Portugala što liči na Sleša?

Nuno Mensleš

• Replies 218
  • Views 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jeremija
    Jeremija

Tesko da ce Portugal ikad ponovo imati ovakvu generaciju, svi su svesno zrtvovani da bi se zadovoljila tastina jedne omatorele, narcisoidne budale.

• sad sam se setio kad smo bili u lisabonu pre 7-8 godina, devojka i jos neka ekipa i mojoj devojci se u avionu tolko zapusilo uvo da ju je tri dana bolelo u lisabonu. predlozi jedan ortak da kupimo cuv

• tehnicki fantasticna utakmica sa obe strane

Posted Images

20 minutes ago, 189- said:

posvadjali se bernardo i rodri cry jesi video @Pokojni Ruxin

respekt za ronalda. 230 nastupa za reprezentaciju je neverovatno dostignuce. nekada je stotka bila velika stvar a on (i jos neki) debelo prebacili to.

Nekada nije bilo COnfedarcija kupa, kupa nacija, Svetskog prvenstva sa 100 ekipa, kurca-palca.

• Popular Post
2 minutes ago, Krampa said:

Slešao?

sad sam se setio kad smo bili u lisabonu pre 7-8 godina, devojka i jos neka ekipa i mojoj devojci se u avionu tolko zapusilo uvo da ju je tri dana bolelo u lisabonu. predlozi jedan ortak da kupimo cuvarkucu biljku pa da iscedimo list u uvo i mi sad jbt kako da uopste trazimo cuvarkucu a drugi ortak kaze, udjite u cvecaru i kazite "du ju hev sekuridađe de kaza'' lolollolol

17833737782394287982093912964669.jpg

Evo ga, Fernando Couto...taj je tuko po nogama non stop, malo malo pa crveni karton

Edited by Rudolf Pingvinoglu

5 minutes ago, Tsai said:

sad sam se setio kad smo bili u lisabonu pre 7-8 godina, devojka i jos neka ekipa i mojoj devojci se u avionu tolko zapusilo uvo da ju je tri dana bolelo u lisabonu. predlozi jedan ortak da kupimo cuvarkucu biljku pa da iscedimo list u uvo i mi sad jbt kako da uopste trazimo cuvarkucu a drugi ortak kaze, udjite u cvecaru i kazite "du ju hev sekuridađe de kaza'' lolollolol

Umesto jednostavno da ste svratili do prve apoteke fantom

meni je carvalho uvek licio na

C2pUwwsWQAAiecF.jpg

27 minutes ago, Milošica said:

Realno, Dimitris Janakopulos i izgleda kao nekada supertalentovano levo krilo koje se brzo odalo čarima noćnog života u Grčkoj.

Stelios Janakopulos se zove ledženderi grčki ćelavac....

52 minutes ago, kralj said:

Teorije nema da dobije neko za koga navijam.

Navijaj za jace

17 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

17833737782394287982093912964669.jpg

Evo ga, Fernando Couto...taj je tuko po nogama non stop, malo malo pa crveni karton

svi su oni bili mesari. sa pepetom na celu. ali bili muskarci. figo je u pocetku igrao bez kostobrana na cevanicama lolol

Just now, Krampa said:

svi su oni bili mesari. sa pepetom na celu. ali bili muskarci. figo je u pocetku igrao bez kostobrana na cevanicama lolol

Maniš je bio najjači

3 minutes ago, Krampa said:

Pepe nije bio mesar nego psihopata...Kouto jeste, Fernando Trpković - Pufta

Edited by Rudolf Pingvinoglu

39 minutes ago, Budja said:

Nekada nije bilo COnfedarcija kupa, kupa nacija, Svetskog prvenstva sa 100 ekipa, kurca-palca.

pa ni nema vise kupa konfederacija, i to vec odavno. ali taj turnir ni ne bih racunao jer samo neke ekipe mogu igrati to. kup nacija su zamenile prijateljske koje i nema vise. ovo je prvo sp koje se igra sa jednom utamkicom vise, tako da sve u svemu i nema neke razlike.

Znaci to je to. Oprasta se Runaldu za 4 godine na WC u Portugaliji.

Ova Spanija ima taj momenat da dobije kad je zaista bitno, bar do sada. Izgubice u Ligi Nacija od Portugala, ali dobice ih na svetskom prvenstvu. Izgubice poneku u kvalifikacijama i prijateljskoj, ali osvojice evropsko prvenstvo. Cak i ovako pomalo oslabljeni, i sa slabim Ojarzabalom veceras, vidi se da ne srljaju i da cekaju taj jedan momenat, makar on dosao i u 91. minutu.