July 6Jul 6 5 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:E, da: kako se beše zove onaj legendarni bek Portugala što liči na Sleša?Nuno Mensleš
July 6Jul 6 20 minutes ago, 189- said:posvadjali se bernardo i rodri jesi video @Pokojni Ruxinrespekt za ronalda. 230 nastupa za reprezentaciju je neverovatno dostignuce. nekada je stotka bila velika stvar a on (i jos neki) debelo prebacili to.Nekada nije bilo COnfedarcija kupa, kupa nacija, Svetskog prvenstva sa 100 ekipa, kurca-palca.
July 6Jul 6 Popular Post 2 minutes ago, Krampa said:Slešao?sad sam se setio kad smo bili u lisabonu pre 7-8 godina, devojka i jos neka ekipa i mojoj devojci se u avionu tolko zapusilo uvo da ju je tri dana bolelo u lisabonu. predlozi jedan ortak da kupimo cuvarkucu biljku pa da iscedimo list u uvo i mi sad jbt kako da uopste trazimo cuvarkucu a drugi ortak kaze, udjite u cvecaru i kazite "du ju hev sekuridađe de kaza''
July 6Jul 6 Evo ga, Fernando Couto...taj je tuko po nogama non stop, malo malo pa crveni karton Edited July 6Jul 6 by Rudolf Pingvinoglu
July 6Jul 6 5 minutes ago, Tsai said:sad sam se setio kad smo bili u lisabonu pre 7-8 godina, devojka i jos neka ekipa i mojoj devojci se u avionu tolko zapusilo uvo da ju je tri dana bolelo u lisabonu. predlozi jedan ortak da kupimo cuvarkucu biljku pa da iscedimo list u uvo i mi sad jbt kako da uopste trazimo cuvarkucu a drugi ortak kaze, udjite u cvecaru i kazite "du ju hev sekuridađe de kaza'' Umesto jednostavno da ste svratili do prve apoteke
July 6Jul 6 27 minutes ago, Milošica said:Realno, Dimitris Janakopulos i izgleda kao nekada supertalentovano levo krilo koje se brzo odalo čarima noćnog života u Grčkoj.Stelios Janakopulos se zove ledženderi grčki ćelavac....
July 6Jul 6 17 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Evo ga, Fernando Couto...taj je tuko po nogama non stop, malo malo pa crveni kartonsvi su oni bili mesari. sa pepetom na celu. ali bili muskarci. figo je u pocetku igrao bez kostobrana na cevanicama
July 6Jul 6 Just now, Krampa said:svi su oni bili mesari. sa pepetom na celu. ali bili muskarci. figo je u pocetku igrao bez kostobrana na cevanicama Maniš je bio najjači
July 6Jul 6 3 minutes ago, Krampa said:svi su oni bili mesari. sa pepetom na celu. ali bili muskarci. figo je u pocetku igrao bez kostobrana na cevanicama Pepe nije bio mesar nego psihopata...Kouto jeste, Fernando Trpković - Pufta Edited July 6Jul 6 by Rudolf Pingvinoglu
July 6Jul 6 39 minutes ago, Budja said:Nekada nije bilo COnfedarcija kupa, kupa nacija, Svetskog prvenstva sa 100 ekipa, kurca-palca.pa ni nema vise kupa konfederacija, i to vec odavno. ali taj turnir ni ne bih racunao jer samo neke ekipe mogu igrati to. kup nacija su zamenile prijateljske koje i nema vise. ovo je prvo sp koje se igra sa jednom utamkicom vise, tako da sve u svemu i nema neke razlike.
July 6Jul 6 Ova Spanija ima taj momenat da dobije kad je zaista bitno, bar do sada. Izgubice u Ligi Nacija od Portugala, ali dobice ih na svetskom prvenstvu. Izgubice poneku u kvalifikacijama i prijateljskoj, ali osvojice evropsko prvenstvo. Cak i ovako pomalo oslabljeni, i sa slabim Ojarzabalom veceras, vidi se da ne srljaju i da cekaju taj jedan momenat, makar on dosao i u 91. minutu.