1 hour ago1 hr 2 minutes ago, Frank Pembleton said:Ma nema šanse da to dozvole...Televizije su tražile da imaju pristip toj kamero lonstantno FIFA ih odjebala...da, bas bez veze.
1 hour ago1 hr 2 minutes ago, Frank Pembleton said:Ovaj podeli brdo kartona...Cekaj do kraja, usrace nesto, to je Engleski sudija...
1 hour ago1 hr Just now, Krampa said:6 zutih kartona pa ima sevaju crveni u drugomJbt, znas Olivera, sad ce da za startove koji su za zuti strogo opominje, da ne kvari spektakl...
1 hour ago1 hr Author 1 minute ago, Frank Pembleton said:Televizije su tražile da imaju pristip toj kamero lonstantno FIFA ih odjebala...ta kamera je u sistemu kao i ostalih 35 meni je objašnjeno da je problem sa njom tehničke prirode, zbog sistema kako je uvezana njeno kašnjenje je ogromno i potpuno nezavisno od ostatka sistema, pa kad je puštaju kroz evs moraju dodatno da je sinhronizuju pre puštanja u etaru drugu ruku televizije su samo emiteri, cela produkcija je fifina sa hubom u dalasuodakle sve ide
1 hour ago1 hr maroko 6 fauloval 4 zuta. hoce li ostati ko da zavrsi utakmicu? ovaj kako je krenuo da daje kartone ko bombone, tesko...
1 hour ago1 hr Lakše će mi biti da gledam iživljavanje Francuske na Maroku nego nad Kanadom.Mada ima pravde i da Maroko popuši od domaćina.Lomim se.
1 hour ago1 hr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ta kamera je u sistemu kao i ostalih 35meni je objašnjeno da je problem sa njom tehničke prirode, zbog sistema kako je uvezana njeno kašnjenje je ogromno i potpuno nezavisno od ostatka sistema, pa kad je puštaju kroz evs moraju dodatno da je sinhronizuju pre puštanja u etaru drugu ruku televizije su samo emiteri, cela produkcija je fifina sa hubom u dalasuodakle sve ideMa jasno je da su emiter "samo" gledao sam nekog iz FOX-a čini mi se, koji je rekao : Nismo trażili da u prenosu emitujemo nego za posebne "priće" tokom prenosa i odbijeni smo...Znam ja da Fifa to drźi pod kontrolom, posle prošlog svetskog bio je dokumentarac gde se vidi baja iz fife koji čak učestvuje u odabiru EVS-a i momenta puštanja grafike.BTW, ta kamera se "konektuje" na potpuno nezavisnu mrežu...To sve jeste "na probi" ali ima i do toga da FIFA hoće svaki segment da drži pod kontrolom...Što je u neku ruku i normalno...