1 hour ago1 hr Ogroman hendikep. Novi igrač Bajerna i među 3 najbolja u ekipi.Kanađani su očigledno fenomenalno fizički spremni. BiH su samleli na to kao je meč išao, a i Švicu su ozbiljni pritiskali.
1 hour ago1 hr 4 hours ago, MiddleClass said:Ima li ikoga da ce navijati za Kanadu na ppp?Od preostalih timova, za SAD i komšije. Go NAFTA!
1 hour ago1 hr 4 hours ago, banecare1 said:cekamo ekipu iz kanadske ambasade. imamo 6 prmotivnih flasa viskija, ce bidne dobar party u lokalnom baru.Ajde javi kakav je taj rye, ja sam probao njegova vina i uopšte mi se ne sviđaju
1 hour ago1 hr 18 minutes ago, 189- said:meni je opet neverovatno da je kanada domacin prvenstva i da ne igra u svojoj drzavi nokaut utakmicuOpet ponavljam da su izgubili od Svice koja se ne vadi iz Vankuvera. Sami pali sami se ubili Edited 1 hour ago1 hr by MiddleClass
1 hour ago1 hr Razigrani domacin protiv drogiranog predententa ciji spic brzo mora napoljeGde li sam to ranije video
1 hour ago1 hr 11 minutes ago, Gandalf said:Od preostalih timova, za SAD i komšije. Go NAFTA!Razmisli da se kandiduješ za najpopularnijeg forumaša.
1 hour ago1 hr zasto nije ukljucen mikrofon kod sudije kada se objasnjava sa igracima?. kod sve te tehnologije sto uvode to bi bila prava stvar. Edited 1 hour ago1 hr by Krampa
1 hour ago1 hr Author Just now, Krampa said:zasto nije kúkljucen mikrofon kod sudije kada se objasnjava sa igracima. kod sve te tehnologije sto uvode to bi bila prava stvar.i na to da ide kadar iz sudijinog uha
1 hour ago1 hr 1 minute ago, Krampa said:zasto nije ukljucen mikrofon kod sudije kada se objasnjava sa igracima?. kod sve te tehnologije sto uvode to bi bila prava stvar.Ma nema šanse da to dozvole...Televizije su tražile da imaju pristip toj kamero lonstantno FIFA ih odjebala...