Yesterday at 11:371 day vreme je da simpatični domaćini krenu kući, glupo je što ima da se cimaju iz hjustonalogičnije bi bilo da samo ostanu, bar do sada su domaćini igrali doma, doma-ćina marokeše da se utegnu do pred pucanje za francuze
19 hours ago19 hr 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:vreme je da simpatični domaćini krenu kući, glupo je što ima da se cimaju iz hjustonaPa naravno da će da krenu kući, bez obzira na ishod meča, jer majstori opet ne igraju na domaćem terenu. Jebo 'vaku organizaciju
8 hours ago8 hr 11 hours ago, Svarog said:Pa naravno da će da krenu kući, bez obzira na ishod meča, jer majstori opet ne igraju na domaćem terenu. Jebo 'vaku organizaciju Sami su krivi, izgubili od Svice koja se ne vadi iz Vankuvera
6 hours ago6 hr Jebeni RAI otkupio 6 utakmica šesnaestine finala i 4 osmine... kontam 2 četvrtfinala, jedno polufinale i pola finala. Danas ne mežem gledati ovaj stanoviti derbi
5 hours ago5 hr cekamo ekipu iz kanadske ambasade. imamo 6 prmotivnih flasa viskija, ce bidne dobar party u lokalnom baru.
4 hours ago4 hr ikoga?!meni nije jasno kako iko moze biti na strani marokanskih hohstaplera posle onog finala africkog prvenstva ...
4 hours ago4 hr 18 minutes ago, TS-CS said:ikoga?!meni nije jasno kako iko moze biti na strani marokanskih hohstaplera posle onog finala africkog prvenstva ...Ali zato imas razumjevanja za ekipe koje napustaju teren. Jako
4 hours ago4 hr Imam pomešana osećanja. S jedne strane mi je baš drago da ode dalje bilo ko od ove dve reke koje nisu velesile. S druge strane bih voleo opšti neki haos, tuča ili štagod, koji dovodi do teške odluke Fife da obe ekipe izbaci sa turnira i u četvrtfinale kao zamenu dovede Italiju.
4 hours ago4 hr Mene samo zanima ima li Maroko u sebi da bude prvak. Ne zato sto jje Maroko vec da neko bude sampion da nije od divova
50 minutes ago50 min 3 hours ago, MiddleClass said:Ima li ikoga da ce navijati za Kanadu na pppEvo ja 😄