1 hour ago1 hr Katanija navija za Maroko. Pun kafić Marokanaca u blizini mog smeštaja. Odoh da se upristojim nakon celodnevnog pešačenja pa ću da im se pridružim
1 hour ago1 hr 4 hours ago, MiddleClass said:Ima li ikoga da ce navijati za Kanadu na ppp?Zar poll nije za koga ocenjujemo da će proći a ne za koga navijamo? Ja mislim da će Maroko da pobedi ali ne navijam za njih jer su lopovska banda, mada me realno zabole i za Kanadu.Da skratim, pevac ili krelac, biće dobar coq au vin
1 hour ago1 hr 8 minutes ago, arheolog1981 said:Katanija navija za Maroko. Pun kafić Marokanaca u blizini mog smeštaja. Odoh da se upristojim nakon celodnevnog pešačenja pa ću da im se pridružimDa obučeš konačno nešto
1 hour ago1 hr Jel ovaj Oliver najbolji engleski sudija ? Ja imam utisak da je sudio 20-30 utakmica na prvenstvu...
1 hour ago1 hr meni je opet neverovatno da je kanada domacin prvenstva i da ne igra u svojoj drzavi nokaut utakmicu
1 hour ago1 hr 4 minutes ago, Frank Pembleton said:Kanada pokušava fizički da izdominira MarokoSagoreće kanađani
1 hour ago1 hr Just now, kud u maglu Simoviću said:maroko igra zlatiborsku čekalicuTriput čitam čačkalicu, ubi me logika